Putin: Sund nationalism är receptet för framgång

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Rysslands flagga.

En ”multipolär” värld står för dörren och de länder som är intresserade av att vara med är välkomna, förklarade Rysslands president Vladimir Putin under ett säkerhetsmöte.

Samtidigt som gammelmedia i väst nu rapporterar om att Ukraina kan vara på väg att förlora kriget mot Ryssland aviserar den ryska presidenten Vladimir Putin byggandet av en ny ömsesidig ”multipolär världsordning”.

Och alla som är intresserade får vara med, påpekar han.

– Ryssland är berett för nära samarbete med alla intresserade partners för att upprätthålla global och regional säkerhet och för att upprätta en ny multipolär internationell ordning som är i linje med majoriteten av nationernas intressen, säger han.

Enligt den ryska ledaren finns det ett tydligt, historiskt samband mellan framgångsrika nationer och respekt för traditionella värderingar.

Det centrala för en lyckad framtida värld är att respektera och stärka nationers suveränitet och nationella identitet, menar han.

– Utan tvekan ligger nyckelfaktorn för att stärka nationernas suveränitet och säkerhet i att skydda traditionella andliga och moraliska värderingar, påpekar han.

– Historisk erfarenhet visar att länder som bevarar sitt folks nationella identitet och unika arv, samtidigt som de respekterar arvet från sina förfäder och visar respekt för andra kulturer och traditioner, utvecklas stadigt och oberoende.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program