Professor: Samvetslös kraft bakom covid och ”vaccinet”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Bret Weinstein. © Foto: Gage Skidmore (CC BY-SA 2.0)

Hur kommer det sig att unga, friska människor tvingades på det så kallade covidvaccinet? Det fanns nämligen inget vettigt argument för att göra detta. Det säger Bret Weinstein, tidigare professor i evolutionsbiologi, i en intervju med Infowars. Enligt Weinstein gömmer det sig en mycket mörk kraft bakom ”pandemin”. En kraft likgiltig till människoliv.

Vad låg bakom covidhanteringen och ”vaccinet”? Något totalt likgiltigt till människoliv.

Det hävdar professor Bret Weinstein i Infowars. Det fanns nämligen aldrig några riktiga argument för att tvinga på unga människor sprutorna. Ändå gjordes det.

– Vad de har insett är att de inte har någon användning för oss, och jag önskar att detta vore en överdrift, men man kan se detta så tydligt i vad de gjorde mot allmänheten med covid, säger Weinstein. De var inte oroliga för att leverera ett nytt – de är inte vaccin – nya så kallade vaccin till människor som inte hade någon chans att dra nytta av det. Friska, unga människor. Det fanns aldrig något försvarligt argument för att ge dessa sprutor till friska unga människor.

– När vi upptäckte att dessa saker inte på något sätt kontrollerade sjukdomen, de kontrollerade inte att människor drabbades av det, de kontrollerade inte att människor överförde det. Logiken för att tillfoga dem friska unga människor som inte hotades av covid och inte kunde vinna någonting, försvann. Och ändå gör vi det till denna dag.

Inte förrän i mars 2024 slutade till exempel Harvard att kräva covidvaccinering av studenter.

– Vad det säger dig är, att vad som än driver detta inte bryr sig om att det kommer att döda människor som har långa liv med potentiellt viktiga saker att bidra med.

Bret Weinstein har tidigare kallat det för ”ett överlevnadsråd” att inte ta mRNA-sprutorna. Så farliga anser han dem vara. Han har även kallat covidhanteringen för ”det största misstaget i mänsklighetens historia”.

Se kortare klipp HÄR.
Se hela intervjun HÄR.

Läs tidigare artiklar om Bret Weinstein:

Covidhanteringen ”det största misstaget i mänsklighetens historia”
Ett ”överlevnadsråd” att INTE ta vaccinet – professorns förödande kritik mot mRNA-tekniken
”En totalitär planet” – syftet med covidvansinnet
Professor varnar: Pandemin handlar om att kontrollera människor, men varför?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program