Professor varnar: Pandemin handlar om att kontrollera människor, men varför?

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Bret Weinstein. Foto: Rebel Wisdom (CC BY 3.0)

Evolutionsbiologen Bret Weinstein varnar nu för att pandemiåtgärderna runt om i världen handlar om något annat än hälsa.

Bret Weinstein är en amerikansk evolutionsbiolog som blev känd när han vägrade följa vänsterextrema krav på att vita människor skulle lämna campus på Evergreen State College i USA, där han jobbade. Han sade upp sig i samband med vänsterns protester mot honom.

Weinstein har bland annat medverkat i Joe Rogans poddcast, och är vän med psykologiprofessorn Jordan Peterson. Även Peterson blev känd för allmänheten när han 2016 vägrade följa woke-kulturen på sitt universitet i Kanada samt satte ned foten mot ett lagförslag som skulle göra det olagligt att tilltala transpersoner med annat än deras självvalda pronomen.

Förra året portades Bret Weinstein från Facebook för sina åsikter.

Nu varnar han för vad pandemihanteringen egentligen handlar om.

Enligt Weinstein är covidsmittan, som kan leda till allvarlig sjukdom för vissa personer, den perfekta stormen för tyranniska krafter.

”Covid-19 är allvarligt. Det gör det till den perfekta auktoritära ursäkten. Restriktionerna handlar inte om att kontrollera pandemin, utan om att kontrollera människor. Varför då? Vi vet inte. Men om vi misslyckas med att stoppa dem kommer vi snart få reda på det”, skriver han på Twitter och fortsätter:

”Lägg märke till hur media misslyckas med att rapportera om det globala motståndet.”

Gammal intervju av Joe Rogan:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program