”En totalitär planet” – syftet med covidvansinnet

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Bret Weinstein. © Foto: Gage Skidmore (CC BY-SA 2.0)

”Pandemin” var nyckeln för att aktivera den totalitära staten, inte bara på nationell nivå utan på global nivå. Det menar Bret Weinstein, professor i evolutionsbiologi, i en intervju med Tucker Carlson. För detta används globalistiska organisationer som WHO, som med sitt nya regelverk kan utplåna människors och länders suveränitet.

Den så kallade pandemin avslöjade att det har byggts upp en totalitär struktur i samhället.

Och den finns inte bara på nationell nivå utan även globalt.

Det säger Bret Weinstein, professor i evolutionsbiologi, som tidigare sagt att det är ett ”överlevnadsråd” att inte ta ”vaccinet” mot covid.

– Covidpandemin gjorde att vi blev medvetna om de många strukturer som byggts upp runt omkring oss, något som den tidigare NSA-tjänstemannen William Binney en gång beskrev som nyckeln för den totalitära staten. Den totalitära staten byggs runt dig, men är inte aktiverad. Sedan när den är byggd, vrids nyckeln. Det vi nu ser är något som överträffar William Binneys beskrivning, eftersom det handlar om nyckeln för den totalitära planeten. WHO står över nationerna, och kommer vara i en position, om dessa bestämmelser går igenom, där man dikterar för nationerna hur de ska behandla sina medborgare, att åsidosätta sina konstitutioner.

Enligt Bret Weinstein orsakade den så kallade pandemin ett kryphål i människors sinnen och i statens styrdokument.

USA:s konstituion beskriver egentligen inga undantag från människor rättigheter ens under en pandemi, påpekar han vidare.

– Dina rättigheter är helt enkelt vad de är, och ska inte försvinna bara för att en sjukdom sprids.

Men på grund av ”pandemin” tillät människor att deras rättigheter försvann, eroderade.

Pandemin gjorde det möjligt för denna ”tyranni” som visade sig, som Weinstein uttrycker det, att använda covid ”som en trojansk häst”, förklarar han vidare.

Sedan kom ”vaccinet”, som enligt Weinstein är en blind fläck eftersom alla litade på vaccin. Men covidsprutan är inget vaccin.

– Jag vet, för jag var en entusiast för vaccin. Jag tror fortfarande djupt på vaccins elegans så som de borde existera. Men jag är mycket oroad över hur de produceras. Och jag är ännu mer oroad över vad som har blivit kallat ett vaccin men som inte når upp till definitionen.

Människor trodde ju att vaccin var en ”extremt elegant” teknik med låg skaderisk och med hög effektivitet för att förebygga sjukdom, fortsätter han.

– När de kallade denna mRNA-teknik för ett vaccin, gav många av oss det mycket mer trovärdighet än vi borde ha gjort. Om de hade kallat det för en gentransfektionsteknik, hade vi tänkt: Vänta, vad? Det låter väldigt nytt, och farligt, och hur mycket vet vi om de långsiktiga effekterna? Men eftersom de kallade det ett vaccin, var folk mycket mer villiga att acceptera det.

Det som pågår i världen, anser han, är ett försök till en global ”kupp”, som skulle eliminera nationell och individuell suveränitet. Det är syftet med WHO:s nya regelverk. Till exempel kommer WHO-chefen kunna utlysa ”klimatförändringar” som en nödsituation för folkhälsan.

Se intervjun:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program