Ett ”överlevnadsråd” att INTE ta vaccinet – professorns förödande kritik mot mRNA-tekniken

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Bret Weinstein. © Foto: Gage Skidmore (CC BY-SA 2.0)

Det giftiga spikproteinet som covidvaccinet får kroppen att producera är inte det mest fundamentala problemet med mRNA-vaccinen. Det är själva mRNA-plattformen som är det stora problemet, hävdar Bret Weinstein, professor i evolutionsbiologi.

Det är Bret Weinstein, tidigare professor i evolutionsbiologi, som nu riktar brutal kritik mot de så kallade mRNA-vaccinen.

Att avråda människor från att ta sprutorna är inte ett medicinskt råd, skriver han på X. ”Det är ett överlevnadsråd”, påpekar han.

Detta på samma sätt som devisen ”Ta inte godis från främlingar” inte är ett kostråd.

Så farliga hävdar han alltså att de är.

”Antalet designfel i mRNA-vaccinerna är svindlande. Enbart kontaminationsfrågan gör dem olämpliga för människor. Det som gör problemet med autoimmun/myokardit speciellt är att det inte alls handlar om covid eller kvalitetskontroll. Alla mRNA-plattformsvaccin kommer att orsaka detta”, skriver han i ett annat inlägg.

Nyligen sade journalisten Megyn Kelly att hon ångrade att hon tog covidvaccinet, och att hon fick en autoimmun sjukdom efter hon tagit det. Efter detta framhävde Weinstein problemet med just de autoimmuna effekterna av sprutorna.

Enligt Bret Weinstein är det inte det giftiga spikproteinet som är det fundamentala problemet med mRNA-vaccin, utan själva mRNA-plattformen.

– Det faktum att det inte finns någon riktning på dessa mRNA, vilket gör att de kan landa i vilken cell som helst, betyder att varje gång du försöker vaccinera någon med den tekniken bjuder du in till en autoimmun attack mot vävnaden som råkar ta upp lipidnanopartikeln, sade han nyligen i en intervju där han noga förklarar problemet med mRNA-tekniken.

– Detta kommer orsaka en autoimmun störning i den vävnad som transkriberar det, och om den vävnaden råkar vara ditt hjärta kommer det vara ett förödande problem.

Bret Weinstein är så säker på sin sak i denna fråga att han sätter sin karriär på spel, påpekar han.

Läs också:

Covidhanteringen ”det största misstaget i mänsklighetens historia”
Läkare: Covidsprutan ett ”totalt misslyckande” – det är ett ”anti-vaccin”
Journalisten: ”Jag ångrar jag tog vaccinet” – fick autoimmuna problem

Läs fler covivaccinartiklar HÄR.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program