Covidhanteringen ”det största misstaget i mänsklighetens historia”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Regeringarnas hantering av och ”vaccinering” mot covid-19 framställdes som den enda rätta vägen att ta. Men egentligen var det precis tvärtom. Det säger Bret Weinstein, tidigare professor i evolutionsbiologi. Han är ytterligt kritisk till censuren under ”pandemin” och den svartmålning avvikande röster utsattes för. Han målar också upp en mörk bild av framtiden. På grund av den felhantering som gjordes, har kostnaden som mänskligheten tvingas betala för covid bara börjat, hävdar han.

Floridas guvernörer Ron DeSantis har nu lämnat in en framställan till delstatens högsta domstol för att utreda brott och övergrepp som begåtts när det gället ”vaccinet” mot covid-19.

Under tisdagen anordnade han dessutom en stor rundabordsdiskussion i ämnet med världsberömda läkare, forskare och folkhälsoexperter för att diskutera vaccinskador och presentera nya åtgärder ”för att hålla den federala regeringen och Big Pharma ansvariga”.

En av dem som deltog i debatten var Bret Weinstein, tidigare professor i evolutionsbiologi.

Han beskriver covidhanteringen som det största misstag som skett – någonsin.

– Beslutsfattandet kring covid är det största misstaget i mänsklighetens historia, säger han.

– Censuren har skapat en falsk känsla av att det råder enighet mellan alla ansvariga läkare om som vad bör göras, och de få läkare som säger något annat blir till marginaliserade kufar. Och det kunde inte vara längre från sanningen. Budskapet som gavs till oss från folkhälsomyndigheterna var inte bara olämpligt. Det gick faktiskt långt längre än så. Det var egentligen det omvända till allt vi borde ha gjort, fortsätter Weinstein.

Men, påpekar han, eftersom det som gjordes påtvingades mänskligheten genom starkt tvång blev det ändå allmänt accepterat ”eftersom människor inte hade något val”.

Och på grund av att ”vaccinet” som togs fram var så bristfälligt och enkelriktat har det fått viruset att diversifiera, påpekar han. Det kan få allvarliga konsekvenser.

Sjukdomen behandlades inte som den borde ha gjort. De behandlingar som redan fanns från början användes inte. Och det är förödande.

– Vid det här laget har vi miljoner som dött i onödan. Miljontals dollar i tillgångar som har förstörts, fortsätter han. Men värre än så. Vi har gjort det här viruset till en permanent medresenär till mänskligheten. Och vad det betyder är att oavsett hur häpnadsväckande kostnaden som vi redan betalat är, kommer den att överskuggas av kostnaden som väntar.

Se hela debatten:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program