Pandemin ett cyniskt bedrägeri: ”Enorm medicinsk skandal”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Det förekommer enormt mycket fusk inom medicinsk forskning. Det förklarar Swebbtvs vetenskapliga och politiska kommentator Lars Bern i ett nytt program tillägnat den framlidne läkaren och docenten Ralf Sundberg, känd för sin bok ”Forskningsfusket!”. Den så kallade pandemin bygger på skandalöst forskningsfusk, hävdar Lars Bern.
– Läkemedelsindustrin är ute efter att vi inte ska förbättra vårt immunförsvar.

Det finns även mängd studier som visar att höga nivåer av D-vitamin kan förebygga sjukdomar, däribland covid-19.

Tidigare i år kom det en stor sådan studie från Israel, som Swebbtv skrev om i februari.

Men nyligen kom en annan studie som påstod motsatsen, att D-vitamin inte skyddar mot covid.

Studien är dock bluff, hävdar Lars Bern.

– Inom den medicinska forskningen förekommer oerhört mycket fusk. Forskningsprojekt som är finansierade av läkemedelsindustrin för att visa det som de vill visa, för att kunna sälja sina preparat till stor förtjänst. Det handlar om väldigt tillrättalagda studier, säger han i Swebbtv.

– Detta påstås vara den största studien där man kartlägger i vad mån D-vitamin har någon effekt på corona. Det är ett typexempel på en sådan fuskstudie som Ralf har lyft fram. Man säger sig ha bevisat att D-vitamin inte har någon som helst effekt, vilket är lögn. Man har följt 6.000 personer under en kortare period och så har man gett dem tillskott av D-vitamin. Studien är givetvis finansierad av läkemedelsindustrin. De är ute efter att vi inte ska förbättra vårt immunförsvar. Om folk har ett bra immunförsvar behövs ju inte deras patenterade preparat. Coronapandemin har verkligen avslöjat sånt här forskningsfusk. Och detta är alltså ett typexempel på det. I den här studien har man tre grupper: en som inte fått tillskott av D-vitamin, en som fått 800 internationella enheter och en som fått 3.200. Båda de här tillskotten är för små för att ge en ordentlig effekt. Man måste ta 5.000 internationella enheter för att komma upp i nivåer som skyddar och ger en ordentlig effekt på immunförsvaret, säger Lars Bern och fortsätter:

– Detta presenteras som den första ordentliga studien. Men så är det inte alls. Det finns över 1.000 studier som visar samband mellan D-vitamin och corona. En förkrossande större del av dessa visar på en klar effekt. Den bästa studien som gjorts är den från Israel. Där tittade man på vilken D-vitaminstatus personerna hade innan de blev sjuka. Man valde ut personer där sådana blodprover fanns. De som hade hållit en hög D-vitaminnivå blev mycket mindre sjuka och dog i mycket, mycket mindre utsträckning. Det hade en mycket signifikant effekt.

Lars Bern hävdar också att ”covidpandemin” var förutsedd av läkemedelsföretagen.

– Av allt att döma var pandemin förutsedd av läkemedelsindustrin. De så kallade vaccinen togs inte alls fram under 2020, som man gett sken av. De fanns långt innan. Det fanns patent på dem redan innan. Tanken var att låta pandemin bryta ut. Sedan såg man till att få så många dödsfall som möjligt i statistiken. Alla som dog med positivt PCR-test registrerades det som ett covidfall oavsett vad de dog av. På pappret blev det alltså en massa coviddödsfall. Överdödligheten (i Sverige, vår anm) har inte ökat över huvud taget under den här perioden. Det har inte hänt nånting med vår överdödlighet, mer än våren 2020, då vi hade en puckel bland de gamla. Men det berodde på att vi hade en underdödlighet 2019. Därmed dog ganska många äldre som fick smittan. Ur dödlighetssynpunkt har detta inte varit värre än andra svåra influensaepidemier. Men målsättningen var alltså att många skulle dö och att folk skulle bli livrädda. Sedan, efter en tid, skulle man lansera de så kallade vaccinen och få WHO att vaccinera hela världen.

Däremot finns det en överdödlighet i USA, enligt Bern.

– Det som gör covid allvarligt är de metabola sjukdomarna. Det är nästan bara personer som har en dålig metabol status som blir allvarligt sjuka. Det land i världen som har högst metabol sjuklighet är USA. Här i Sverige, som inte har samma metabola sjuklighet, har vi inte haft någon överdödlighet att tala om. Men på senare tid ser vi hur många blir sjuka och dör av vaccinen.

Ganska tidigt under smittan visade det sig att malarialäkemedlet hydroxiklorokin var mycket effektivt mot covid-19. Så det förbjöds, eftersom det stod i vägen för vaccinen och inte gick att tjäna några pengar på, enligt Lars Bern.

– Man producerade en helt förfalskad studie som publicerades i den medicinska tidskriften Lancet, säger han. Baserad på denna fick man myndigheter i västländer att förbjuda läkare från att använda hydroxiklorokin, som är en helt harmlös medicin med väldigt få biverkningar. Den var ytterst verksam mot covid. Men man ville ju inte ha ner dödsfallen, utan upp dem. Folk skulle bli så rädda som möjligt. Fullt medvetet tog man livet av människor. Sedan skulle den här studien granskas. Men när granskarna begärde ut underlagsmaterial så fanns det inget. Då avslöjades det att det var en ren fuskstudie. Lancet fick skamset dra tillbaka sttudien. När de lanserade studien fick det en enorm uppmärksamhet i västvärldens medier, men när man drog tillbaka studien, vilket var en enorm medicinsk skandal, hörde man inte ett pip i propagandamedierna. De som hade förbjudit hydroxiklorokin tog inte heller bort förbudet.

Man gjorde även fuskstudier om parasitläkemedlet Ivermektin, som också hade visat sig vara mycket effektivt mot covid, enligt Lars Bern.

– Det som skett är så förskräckligt cyniskt att man inte tror det är sant.

Och PCR-testen är helt värdelösa, fortsätter han.

– Det är ett vetenskapligt instrument för att upptäcka fragment av DNA inom forskningen men enligt uppfinnaren själv helt värdelöst som diagnosinstrument. Ändå lanserades det av WHO, vilket gav massor med falskt positiva utslag. På detta sätt kunde man tillskriva alla möjliga dödsfall till corona. Det gällde att få upp siffrorna på både sjuklighet och dödlighet, för att skrämma marknaden att använda vaccinen.

Bakom pandemin står inte minst enorma ekonomiska intressen.

– Det handlar kanske om tusentals miljarder som omsätts i den här industrin, säger Lars Bern och påpekar:

– Hela coronapandemin är full av forskningsfusk på alla nivåer och på alla plan. Och syftet har varit att vaccinera hela jordens befolkning. Läkemedelsindustrin vill rusta ned det mänskliga immunförsvaret och göra människor helt beroende av deras kemiska preparat och vaccin.

Läs även:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program