Nigel Farage startar krig mot globalistbankerna

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Den brittiska tidigare Brexitledaren Nigel Farage säger nu att han startar en kampanj – en ”kraftfull påtryckningsgrupp” – som ska arbeta med att stoppa de alltmer politiserade bankerna från att stänga av människors bankkonton.

Han ledde Storbritannien ut ur EU. Han har tagit strid mot makteliten i EU under lång tid.

Nu är Nigel Farage tillbaka, med en kamp mot bankerna, som blir mer och mer maktfullkomliga och politiserade. Politiska dissidenter får sina bankkonton avstängda.

Till och med Swebbtv har blivit av med sina konton.

Tidigare under sommaren fick Nigel Farage sina bankkonton avstängda. Detta eftersom han hade fel ”värderingar” och åsikter.

– Jag kommer lansera en hemsida där människor som blivit avstängda från vilken institution som helst kan gå med, så vi kan forma en mycket kraftfull påtryckningsgrupp. För det som pågår är att bankerna tjänar miljarder, medan människors liv och verksamheter förstörs.

– Det är fullständigt oacceptabelt.

Bankerna tjänar enorma summor nu, förklarar han vidare, eftersom de själva inte betalar så mycket ränta men tar ut höga räntor på folks bolån.

Att banken stängde av Nigel Farages konto, har fått stor uppmärksamhet i Storbritannien. Skakat om etablissemanget.

Och enligt Farage har bankerna redan börjat backa.

”Bankbranschen börjar bli rädd – och det borde den vara. Banker ska tillhandahålla banktjänster, inte ha en uppsättning sociala och politiska ’värderingar’ som vi ska anpassa oss till. De måste sluta upp med sitt woke-nonsens omedelbart. Det har gått för långt”, skriver han på Twitter.

Nigel Farage har till och med fått en ursäkt från BBC, för nyhetskanalens felaktiga rapportering om orsaken till att hans bankkonton stängdes ner.

– Ursäkter från BBC är ytterst sällsynta. Men jag har fått det, säger han i ett klipp.

Enligt Nigel Farage handlar det här om Storbritanniens och västvärldens framtid.

– Det finns frågor i livet som är större, mer grundläggande, avgörande och viktigare än vad vi tycker om en viss politisk fråga. Antingen vill vi leva i ett fritt demokratiskt samhälle, eller så går vi mot en modell av ett kinesiskt-kommunistiskt socialt kreditsystem, säger han i GB News.

– Politiseringen av både den offentliga och privata sektorn tar oss till en plats där vi inte kan prata eller agera fritt, påpekar Nigel Farage.

Se relevanta klipp och inlägg:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program