”Vetenskapen har blivit en religion” – etablissemanget skräckslaget av sprutans effekter

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Foto: Swebbtv grafik

Varför är etablissemanget kring ”covidvaccinet” så tyst? Det beror på att de är vettskrämda för vad de skulle hitta om de började granska vad produkten egentligen ställt till med. Det hävdar journalisten Del Matthew Bigtree, som länge granskat vaccinet, i en intervju med Epoch Times. Vetenskapen har ”förvandlats till en religion”, säger han. Rädslan förlamar myndigheter och forskare från att på riktigt att studera frågan.

Det är inte bara klimatfrågan som blivit en religion. Nej, detta gäller även det så kallade covidvaccinet, som blästrats av kritik från forskare och läkare världen över.

Men mainstream-media och myndigheter är ännu tysta. De är nämligen livrädda för vad de skulle hitta om de började undersöka läkemedlets effekter, enligt journalisten Del Bigtree.

Etablissemanget runt vaccinet vågar inte ens göra en enkel undersökning mellan vaccinerade och ovaccinerade, för att se om det finns något varningstecken eller hälsoproblem i den vaccinerade gruppen, menar han.

– Att över huvud taget göra en sådan studie skulle nämligen signalera till allmänheten att man ifrågasätter det hela, säger Del Bigtree.

– Och det är då man inser att vetenskapen förvandlats till en religion. Det har blivit en ortodoxi, där det är viktigare att vi håller fast vid förtroendefaktorn, vid tron om den här produkten och allt som den representerar, än att någonsin göra något som skulle ifrågasätta den.

Därmed görs inte den typen av seriösa undersökningar som borde göras för att verkligen förstå och fastslå vad som pågår.

Etablissemanget kanske säger att de granskat frågan. Men det är lögn, enligt journalisten.

– De kommer inte granska det, eftersom de är så vettskrämda.

– Vad jag vill att folk ska förstå är, att vetenskapen görs inte alls, på grund av att de är paralyserade av rädslan att det ska undergräva vårt (allmänhetens) förtroende.

Se kortare klipp HÄR.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program