KATERINA JANOUCH:
Ska Jomshof ensam tvingas föra kampen mot islam i Sverige?

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

PK-drevet går, som så ofta förr. Socialdemokrater tycker att Richard Jomshof (SD) inte ska få säga sanningen om islams brutalitet, där människor avrättas och oliktänkande förföljs och där muslimer ostraffat inte ens får lämna denna religion om de vill (kanske i och för sig logiskt då sossarna på 90-talet skamlöst skrivit avtal med muslimerna om att islamisera Sverige och som härbärgerar terrorkramande Jamal El-Haj i sitt parti …) Liberalerna är upprörda. Till och med moderater skruvar på sig och vissa av dem fördömer Jomshof. Tobias Billström har ju redan slagit fast hur muslimer berikar Sverige … Godhetssignalerande kändisar som ängsligt vänder kappan efter vinden kritiserar också. Trots att ingen kan säga vad som är fel i det Jomshof twitttrar om islam och dess profet är man överens i Åsiktskorridoren att hans ohyggliga, oförlåtliga brott är att han kritiserar islam och för det ska han tvingas avgå. Tyvärr ställer sig alltför få på Jomshofs sida i denna viktiga värdegrundsstrid. Jag önskar hela SD slöt upp som en man och sa, vi står upp för Richard! Vi håller med! Så nu gör jag det istället. Jomshof är Sveriges just nu modigaste politiker. Och samtidigt vill jag fråga er andra, som gnäller över Jomshof: Ska svenska politiker alltså inte få kritisera islam öppet? Dess brutalitet, våldsbejakande blodtörst, dess diskriminering av kvinnor, dess hat mot bögar, kristna, judar, oliktänkande? Har vi redan hädelselagar i Sverige, är underkastelsen redan här?

Kvinnor flyger från balkongerna i Sverige, svenska kvinnor kallas horor, poliser stenas och islam flyttar fram sina positioner. Muslimska länder bränner människor levande och piskar systemkritiker, avrättar sådana som ”hädat” – men i det demokratiska västlandet Sverige får en rakryggad, modig politiker löpa gatlopp för att han tar striden mot denna föråldrade, människofientliga religion? Skäms alla ni, skäms, och fundera ett varv på vilken framtid ni önskar för vårt land, för era barn och barnbarn, och även för er själva. För det går en hårfin gräns mellan förtryck och frihet. Friheten lever farligt i dagens Sverige.

Hej svenska folket. Jag undrar, enligt opinionsundersökningar i mainstreammedier är ni fyra av sex som tycker att koranbränningar ska förbjudas. Vårt skattefinansierade public service använder uttrycket ”skändas”, som om boken vore er heligaste ägodel. Och ni är många – från vänster till höger, även för det mesta rätt kloka personer – som tycker att Richard Jomshof ska sluta kritisera islam, att han istället ska tala mjukt och snällt om en politisk ideologi som är förklädd till religion, som vill förslava er, döda er om ni inte lyder, och förändra allt som Sverige varit i grunden. Men hörni, vad ska ni göra när den svenska demokratin och yttrandefriheten börjar användas av de odemokratiska, mot er? Vad ska ni göra när muslimerna blir tillräckligt många för att börja diktera hur Sverige ska vara och hur ni svenskar ska leva? När de är tillräckligt många för att med hjälp av den svenska demokratin införa totalitärt förtryck och extremism? När de klanröstat sig in i kommuner, landsting och Riksdag, som redan skett? Centerpartiets partiledare Muharrem Demirok har redan twittrat att muslimer ska ta över Europa. Många andra muslimer bär på dessa tankar.

Jag undrar, hur kommer det sig att inte hela svenska folket som vill fortsätta leva i frihet och med mänskliga rättigheter intakta, mangrant står upp för Richard Jomshof, i kampen mot att extremismen ska förgifta vårt samhälle ännu mer än vad den redan gjort?

Jag undrar, vad ska svenska folket göra, om Sverige blir ett kalifat, ni försvarar ju islam med näbbar och klor och avskyr när islam kritiseras? Jag undrar, vad ska ni göra när kvinnor plötsligt tvingas täcka sitt hår och klä sig i säck och aska, för att inte provocera den manliga blicken? Muslimer tycker visst redan att det är omoraliskt att en kvinna äter glass och tuggar på en lång banan … Ska svenska tjejer bränna upp sina shorts och kortkorta kjolar och börja äta frukt och glass i smyg för att inte riskera moralpolisernas vrede?

Talibanerna i Afghanistan anser att slipsar ska förbjudas, för de påminner om kors. Oj, de har visst ännu inte börjat kräva att den svenska fanan, med det gula korset mitt i det blå, redan är en symbol de ogillar? Kristna faller offer för militanta islamister världen över. I Afrika. I Mellanöstern. Kyrkor bränns, men svenska kyrkan ber på Twitter böner för dem ”vars heliga symboler bränns” och syftar då aldrig på det kristna korset. Jag undrar vad svenska folket ska göra när muslimer kräver att den svenska flaggan, som de redan bränner i sina länder för att visa avsky för den svenska yttrandefriheten, förändras så dess kors försvinner?

Jag undrar, vad ska svenska kvinnor – som kallar sig feminister – göra när islams anhängare kräver att de underordnar sig mannen? När vår frihetliga demokrati börjar utnyttjas av de odemokratiska till att kräva kvinnors underkastelse? Eller är ni så naiva att ni tror att Sverige är vaccinerat mot islams härskarlust, att just Sverige ska skonas från alla de övergrepp som kvinnor i muslimska länder dagligen utsätts för? I vissa muslimska länder får flickor inte studera. Kvinnor får inte lämna hemmet utan manligt sällskap. Kvinnor får inte visa sitt ansikte offentligt. Vad ska ni, frigjorda svenska feminister göra, när era rättigheter plötsligt blir ”kontroversiella” för att muslimer tycker att de strider mot det islam står för? Se bara hur kvinnor klädde sig i Iran före revolutionen 1979. De hade korta kjolar och fritt hängande hår, höga klackar och smink. Idag dödas kvinnor i Iran för att de vägrar bära slöja. ”Men så kan det inte bli i Sverige” muttrar naiva svenska kvinnor. Jag kan tala om att kvinnorna i Iran nog inte heller kunde drömma om att deras liv efter 1979 skulle styras av mullor, som skickade kvinnorna tillbaka till medeltiden. Kan det hända i Teheran kan det hända i Trelleborg.

Jag undrar, vad ska du svensk göra när din julskinka av gris förbjuds? När du istället tvingas äta kyckling på julafton? Och inte ens få ta dig ett järn? Fläsk och sprit är haram och kan bli förbjudet, helt demokratiskt, om muslimerna blir fler än de fläskälskande svenskarna. Redan nu serverar många skolor (för att inte tala om fängelser) inte längre griskött för att inte stöta sig med en högljudd grupp som kommer dragande med kusiner och farbröder för att slå ner den som envisas vilja knapra bacon. Jag undrar, du svensk, är det priset du vill betala för att hålla dig väl med de intoleranta?

Jag undrar vidare, vad ska svenska bögar och flator och HBTQ-människor, transor och icke-binära, göra när islamister börjar kasta dem från hustak? Vad ska du, Jonas Gardell göra, när de kommer och ringer på din dörr och säger att du är haram, att du enligt Koranen inte bör få leva? Vad ska alla ni göra när ni stått upp för islam som vill se er döda, hängda i lyftkranar? Unga bögar i muslimska länder möter döden bara för att de vill älska någon av samma kön. Vad ska ni göra när era Prideparader förbjuds, när den regnbågsfärgade flaggan bränns? Den bränns redan, jämte den svenska, faktiskt, men vad ska ni göra när det sker i Sverige och ni tvingas fly för era liv för att extremister kräver att ni får betala med ert liv för att ni lever i synd?

Jag vill att svenska folket ska ta sig en ordentlig funderare på allt detta. Flytta er i tanken till valfritt sharia-land. Föreställ er att er yttrandefrihet är beskuren. Att ni måste klä er enligt islams påbud. Att ni kan bestraffas kroppsligt för värdegrundsbrott ni begår. Offentligt piskas, hängas. Föreställ er vad som skulle hända om en islamist skulle bli statsminister.

När ni sen inser omfattningen bör ni börja stå upp för vårt frihetliga, fria Sverige.

Ni borde alla ställa er bredvid Richard Jomshof.

Ni borde alla kämpa mot den underkastelse, som islam innebär!

KATERINA JANOUCH
programledare och kolumnist Swebbtv, författare och journalist

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program