”En samhällsfara utan like” om bankerna blir politiska aktivister

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Swebbtv angrips nu på olika sätt, sedan vi demaskerat globalisternas bedrägerier. Swebbtv utsätts för mediedrev och blir portade från konferenslokaler. För någon vecka sedan stängdes bankkonton ner. Lars Bern tror förklaringen till detta är just den ”politiska uppmärksamhet som Swebbtv fått”.
– Vi har fått ett trendskifte där vi inte längre kan lita på bankföretagen, vilket är oerhört allvarligt, säger han.

Att banker stänger ner konton för alternativmedier och andra vind för våg är extremt allvarligt.

Det påpekar Swebbtvs politiska och vetenskapliga kommentator, företagsledaren och teknologie doktorn Lars Bern. Vänsterextrema Expo, som agerar som globalisternas vakthund, har ställt in sitt sikte på just Swebbtv. Först fick man Skansen att avboka Swebbtvs årliga konferens. Sedan gav man sig på Swebbtvs vin, ett försök som dock misslyckades.

Därefter stängde Marginalen bank, av okänd anledning, ner Swebbtvs konton.

– Vi har fått ett trendskifte där vi inte längre kan lita på bankföretagen, vilket är oerhört allvarligt, säger Lars Bern i Swebbtv. Det är en samhällsfara utan like.

– För att betaltningssystem ska fungera måste det finnas ett grundmurat förtroende. Man måste kunna lita på att de konton som man har i bankerna är fullt tillgängliga och att man har full tillgång till sina pengar. Det kan man inte längre.

Det handlar inte bara om att bankkonton stängs på lösa eller inga grunder, menar han, utan även om att allt blir krångligare och krångligare hos bankerna.

– Det ger en känsla av att man inte disponerar sina egna pengar längre. Bankerna lägger sig i vart jag skickar mina pengar och till vem jag betalar.

Och vad är det som stoppas egentligen? Man lyckas ju inte ens få slut på knarkhandel, som omsätter miljarder. Men konton för altmedia ska man stänga ner.

– Man har infört drakoniska regler när det gäller penningtvätt, men ändå kommer man inte åt den här brottsligheten.

Reglerna har stramats åt efter 11 september-attackerna 2001. Det är mycket som blivit sämre efter just den händelsen. Att man skulle stoppa terrorister var bara en förevändning för att kunna störta diverse regimer i Mellanöstern, påpekar Bern.

– Det ska vi ha klart fört oss. Hela 9/11 framstår ju idag allt mer som en iscensatt händelse för att få en förevändning att störta alla dessa regimer i Mellanöstern.

Marginalen bank hänvisar luddigt till ”bristande kännedom”.

– Det är bara en löjlig förevändning, säger Lars Bern i Swebbtv. Det är den politiska uppmärksamhet som Swebbtv fått som gör att de agerar på det här sättet. Det kan man ganska säkert sluta sig till. Vi har inga bevis för det. Man har inte sagt det. Men jag tror att det är så. Vi kommer se den här typen av ingripanden från bankerna av politiska och ideologiska skäl.

Och det sänker förtroendet för hela bankväsendet.

Swebbtv har tidigare blivit avstängt från Youtube, på grund av påstått felaktig information om ”vaccinen” och ”pandemin”.

– Det har ju visat sig att vi var väldigt rätt ute, säger Swebbtvs vd Mikael Willgert. Ingen har i efterhand kunnat säga att vi haft fel. Däremot kan man se att nästan allt som Google och det som de förde fram kan ifrågasättas. Man säger ju fortfarande att vi blev avstängda från Google, för att det är en auktoritet. Det blir lite samma sak med en bank. De säger ”bristande kundkännedom”. Folk undrar, vem ska man lita på mest. Banken eller Swebbtv.

– Vi har rent mjöl i påsen, fortsätter Willgert. Men det är väldigt tveksamt om banken har det.

Att banker nu stänger ner konton tillhörande politiska dissidenter överensstämmer med det bristande förtroende som fått fäste när det gäller västvärldens finansiella system, påpekar Lars Bern. Det är därför den övriga världen vill frigöra sig från dollarn och bygger ett parallellt ekonomiskt system. Väst går inte att lita på längre.

Läs också: ”Bankers brott mot kontraheringsplikten kan tvinga ut människor på gatan”

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program