Globalisterna i den holländska regeringen går nu vidare med att rasera sitt eget lands jordbruk. Regeringen tänker köpa – eller tvångsköpa – upp till 3.000 gårdar. Och sedan lägga ner dem. Detta för att minska landets ”utsläpp”, uppger The Telegraph.
Det är den nederländska globaistregeringen som nu planerar att köpa och sedan lägga ner upp till 3.000 jordbruk i landet.
Detta för att, påstår man, kunna följa EU:s regler och minska sina kväveutsläpp till 2030.
Bönderna kommer erbjudas en summa som är större än vad gården är värd. Eventuellt 120 procent av jordbrukets värde.
Men om jordbrukarna inte går med på avtalet, tänker man tvångsköpa gårdarna.
Det är på grund av detta som Hollands bönder länge anordnat stora massprotester i landet. Men trots demonstrationerna går alltså regeringen vidare med sina planer.
Nederländerna ”måste minska sina utsläpp” för att följa EU:s regler och jordbruket står för nästan hälften av landets kväveutsläpp, skriver The Telegraph.
Men den nederländska rättsfilosofen Eva Vlaardingerbroek har tidigare sagt att regeringens krig mot bönderna inte alls handlar om ”utsläpp” utan om att stjäla marken. Detta för att bygga bostäder åt invandrare men även för att ta kontroll över matförsörjningen. Bönderna står i vägen för detta, menar hon, och det är därför som de attackeras så häftigt.
Att äga egen mark och ha en egen gård innebär närmast total självständighet.
– Man skulle kunna tro att detta är för galet för att vara sant, men det är det inte. Vår regering är ett gäng omänskliga, giriga, lögnare och tjuvar. Så det är vad som händer just nu. Men bönderna som demonstrerat sedan i somras har inte ändrat sin uppfattning, sade hon i GB News i oktober.
– De påstår att det beror på en kvävekris, vilket är ett fullständigt påhitt. Vi har ingen sådan kris.
Att marken ska användas till bostäder är något som nu även Ingrid Thijssen, ordförande för ett av landets arbetsgivarförbund, bekräftar.
Att köpa ut jordbruken, är enligt henne, ”det enda sättet att äntligen skapa möjligheter för byggandet av bostäder, byggandet av ny infrastruktur och för projekt för att göra Nederländerna mer hållbart på kortast möjliga tid”, säger hon enligt The Telegraph.
Tills nästa höst ska regeringen försöka övertala tillräckligt många jordbruk att sälja frivilligt.
Nederländernas regering har nära kopplingar till globalistgruppen World Economic Forum. 2019 tilldelades premiärminister Mark Rutte globalistpriset Global Citizen Award för sina ”insatser att bekämpa hotet om klimatförändringar”. WEF-grundaren Klaus Schwab delade ut priset.
Se när Mark Rutte får Global Citizen Award: