Makteliten hetsar upp svenska folket för krig

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Politiker och militärer påstår nu att Sverige befinner sig i ett allvarligt läge och att vi snart kan vara i krig. Detta sker samtidigt som Ukraina förlorar kriget mot Ryssland, Sverige är på väg in i Nato och regeringen skriver på ett ”farligt” militäravtal med USA.
– Sverige bör avbryta Nato-ansökan, säger Mikael Jansson (AFS) till Swebbtv Nyheter.

Efter att makteliten fört in svenskarna i ett stundande Nato-medlemskap och ett vilseledande ”försvarsavtal” med USA – som egentligen bara gynnar USA:s krigsmakt och globalistmaffian – ska nu svenskarna förberedas på ett kommande krig.

Det var regeringens budskap på Folk och försvar i helgen.

– Det kan bli krig i Sverige, påstod Carl-Oskar Bohlin (M), minister för civilt försvar.

Makteliten försöker måla upp något slags bild av att Ryssland är intresserat av att angripa Sverige, att det bara är en tidsfråga innan det smäller.

Detta kommer efter att proxykriget mot Ryssland totalt misslyckats. Enligt militäranalytikern Scott Ritter är kriget nu förlorat, även om striderna kommer fortsätta ett tag till. Detta eftersom Ukrainas strategiska förlust är ett faktum, vilket enligt honom innebär att inget framöver kommer kunna förändra utgången.

Svenskarna ska föreställa sig att samma sak händer här som i Ukraina.

Enligt överbefälhavare Micael Bydén får svenskarna inte ge upp hoppet, säger han dramatiskt i TV4 Nyhetsmorgon på måndagen.

– Hoppet är ingen strategi att bygga planer på och ta hand om problematiken, men hoppet måste finnas där, säger Micael Bydén i TV4. Det är inte nattsvart. Men vi måste förstå hur allvarligt läget är på riktigt och att man ner på individnivå mentalt förbereder sig. Titta på nyhetsrapporteringen från Ukraina. Ställ er de enkla frågorna. Om det händer här, har jag då saker på plats. Vad ska jag göra.

Enligt Bydén är det viktigt att ha medborgare som ”förstår nu att det här är allvarligt”. För det kan bli värre även för Sverige, påstår han i TV4 men tycker alltså inte svenskarna ska ge upp hoppet.

”Fast hade vi inte ansökt om Nato-medlemskap och bjudit in USA:s krigsapparat på vår mark, hade vi inte behövt tänka krig”, skriver en användare på X.

”USA vill behålla sin ledande roll i världen och då är det vi som skall offras”, påpekar en annan användare.

Vissa i sociala medier förstår inte ens vad regeringen och ÖB pratar om. Vilket hot?

”Mot vad? Mot vem? Och varför?”, skriver en person på X.

Den plötsliga dramatiken från makthavarnas sida kan te sig märklig. Men för västvärldens ”elit” handlar Ukrainakriget om att inte förlora sin globala makt, om att behålla ”världsordningen”.

Den amerikanska journalisten Tucker Carlson har tidigare sagt att han är helt övertygad om att makteliten i USA kommer att gå i krig mot Ryssland under 2024.

– De kommer göra vad som helst för att vinna. Så hur kommer de göra det? De kommer inte göra covid igen. Högern är rädd för det. Men det kommer de inte göra. De kan inte göra det. De har redan blivit avslöjade. Det kommer inte fungera, förklarade Tucker Carlson i en intervju förra året. Så vad kommer de att göra? De kommer gå i krig med Ryssland. Det är vad de kommer göra. Det kommer bli ett riktigt krig mellan USA och Ryssland inom det närmaste året. Jag tror inte vi kommer vinna det. Men det är en annan analys.

Läs också:

”Sverige blir en frontstat” – avtalet med USA bäddar för krig med Ryssland

Se:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program