Dårar med ”låg IQ” bakom proxykriget: Kommer orsaka riktig fattigdom – i väst

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Bidenadministrationens lögner är nu så enorma och dess politik så värdelös att den kommer göra allt för att behålla den politiska makten på något sätt. Hur då? De kommer gå i krig med Ryssland, hävdar journalisten Tucker Carlson i The Adam Carolla Show. Han är helt övertygad om att det kommer ske. När USA sedan förlorar dollarns makt kommer riktig fattigdom drabba väst. Och allt beror på proxykriget i Ukraina, menar han. I USA har den politiska eliten, från höger till vänster, blivit fullständigt galen.
– Den största delen av ledarskiktet i det republikanska partiet har låg IQ, säger Tucker.

Tidigare i veckan påstod Donald Trump att vänstern i USA kommer försöka blåsa liv i covidskräcken igen, för att stjäla ännu ett val.

Det tror inte journalisten Tucker Carlson. Han är i stället helt övertygad om att makteliten i USA kommer gå in i krig med Ryssland.

Han är så säker på det att han slår vad om sitt hus.

Västelitens lögner har blivit så enorma att de till slut kommer spricka. Och det kan ske lagom till det amerikanska presidentvalet nästa år.

– Vid den tidpunkten kommer vi ha en riktig ekonomisk åtstramning, säger Tucker Carlson. Detta gör allt mycket mer intensivt. Så om målet är att behålla makten…

– De kommer göra vad som helst för att vinna. Så hur kommer de göra det? De kommer inte göra covid igen. Högern är rädd för det. Men det kommer de inte göra. De kan inte göra det. De har redan blivit avslöjade. Det kommer inte fungera.

– Så vad kommer de göra? De kommer gå i krig med Ryssland. Det är vad de kommer göra. Det kommer bli ett riktigt krig mellan USA och Ryssland inom det närmaste året. Jag tror inte vi kommer vinna det. Men det är en annan analys.

Och det hela handlar om politik.

– De behöver deklarera krig, för att få krigsbefogenheter, för att vinna. Jag tror det, och jag tror att bevisen påvisar att det stämmer.

Ett sätt att få till ett krig är via en ”false flag”-operation, menar han vidare.

Alternativet till krig är att få till fred mellan Ukraina och Ryssland. Det skulle kunna ske väldigt enkelt, påpekar Tucker, eftersom det är ett amerikanskt proxykrig mot Ryssland.

– Det finns ingen ukrainsk militär utanför Nato, förklarar han under intervjun. Om Nato drog tillbaka sitt stöd skulle Ukraina falla ihop på en dag. Så vi är den enda makten i världen som kan få båda sidorna till förhandlingsbordet, och tvinga fram en fred. Om inte det sker, kommer vi gå i krig med Ryssland. Jag sätter mitt hus på det.

– Detta är galenskap. De är galna. Det handlar om galna människor som tror att män kan bli kvinnor, som tror att munskydd skyddar dig från covid. Detta är inte rationella människor. Skulle de gå i krig mot Ryssland? Såklart de skulle. Det är vad de egentligen vill. Och jag förstår inte varför republikaner inte fattar det.

Enligt Tucker är makteliten i USA hysteriska dårar som ser Ryssland som sin internationella fiende, helt utan anledning. Inte minst inom det republikanska partiet.

– Den största delen av ledarskiktet i det republikanska partiet har låg IQ, påpekar han. Någon behöver ge dem en örfil så att de vaknar. De leder det här landet mot undergång. Man har redan förlorat kontrollen över världen. Det amerikanska imperiet är i fritt fall just nu. Och vi kommer att förlora den amerikanska dollarn. När det händer kommer vi ha verklig fattigdom här, som under den stora depressionen. Och det beror på det här kriget.

Västeuropa håller redan på att förstöras av Ukrainakriget, enligt Tucker.

– Den tyska ekonomin krossades när Bidenadministrationen bombade Nord Stream. Jag vet att ingen bryr sig. Men om man tänker på det ur ett långsiktigt perspektiv, så har de sparkat undan benen på det här landet (Tyskland) på ett sätt som inte går att reparera på kort sikt.

Se kortare klipp HÄR.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program