Lars Bern: Regeringen tillät folkmordsplan över slottet – ”Jag skäms”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Foto av B-52 Stratofortress över Stockholm: Försvarsmakten

I början av september släppte den svenska regeringen in amerikanska B52:or över Stockholm. Dessa ”massmördande bombplan” tilläts till och med flyga över Kungliga slottet, säger Swebbtvs Lars Bern i ett nytt program. Han tror inte att det var en slump, utan snarare att USA mer och mer vill visa sin makt över Sverige.
– Det här är den totala underkastelsen under den amerikanska krigsapparaten. Jag tycker det är fullständigt förfärligt. Jag skäms. Jag skäms något oerhört, förklarar han.

Nu är det bara ett par dagar kvar till det svenska valet. Men den fråga som borde stått i centrum i valrörelsen, enligt Lars Bern, nämligen Nato-frågan, har sopats under mattan.

I stället har mycket fokus legat på relativa småsaker.

Detta gör honom upprörd.

– Det som stört mig mest inför det här valet är att väljarna inte får ta ställning till det kanske viktigaste politiska beslut som fattats i det här landet under de senaste 200 åren. Alltså det här att vi ska gå med i Nato, säger Lars Bern i Swebbtv och fortsätter:

– Detta sattes ju på sin spets häromdagen när regeringen tillät två amerikanska B52-plan på låg höjd sniffa över Stockholms centrum och över det Kungliga slottet, eskorterade av det svenska flygvapnet. Dessa plan deltog för ett antal år sedan i ett av historiens största folkmord, där 2,5 miljoner vietnameser och kambodjaner dödades av amerikanskt bombflyg. Där deltog de här B52:orna. Dessa släpper våra politiker in över Kungliga slottet i Sverige.

Enligt Lars Bern är det en maktdemonstration. USA vill visa vem som numera bestämmer.

– Kan symboliken i det vara starkare? Det här är den totala underkastelsen under den amerikanska krigsapparaten. Jag tycker det är fullständigt förfärligt. Här är vi förbannade på Putin för att han anfallit Ukraina, men det är ju ”peanuts” jämfört med det som amerikanerna hållit på med. Och dem allierar vi oss med, och släpper in deras massmördande bombplan i huvudstaden. Jag skäms. Jag skäms oerhört. Och detta får vi väljare över huvud taget inte ta ställning till. Politikerna har fattat beslutet över våra huvuden.

– Symboliken av lågsniffande B52-plan över vårt kungliga slott kan man inte ta miste på.

Samtidigt anser Bern att det måste bli ett slut på den socialdemokratiska makthegemonin i Sverige. Deras armar finns överallt.

– Hela statsapparaten är fullständigt dominerad av socialdemokrater och socialdemokratisk politik. Det måste brytas. Vi måste få en statsapparat som avspeglar svenska folket.

Men oavsett vem som vinner valet på söndag, är Sveriges problem knappast över.

De har kanske bara börjat.

– Jag tror det är väldigt viktigt att få en regering utan socialdemokrater under ett antal år framöver, säger Lars Bern. Men nästa val, om fyra år, kommer det nog skifta igen. För vi har så stora problem. Det kommer bli en mardröm för dem som får regeringsmakten. Och detta ser man ju nere i Europa också. Vi västerlänningar håller på att förlora initiativet.

– Det är sorgligt. Kineser och ryssar kommer ta över, avslutar han.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program