Klimatkommunismen DÖDAR mänsklig frihet: Var är protesterna?

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Globalisterna håller på att frånta människors frihet genom sitt fanatiska krig mot privat bilägande. Elbilar är en ”omöjlig ekvation” och bara en mindre grupp människor kommer kunna äga dem, säger Magnus Stenlund i Swebbtvs nyhetsanalys. Men varför är det ingen som protesterar? Var är högafflarna?, undrar han sarkastiskt. Globalisternas förbud mot bensin- och dieseldrivna personbilar – som enligt Stenlund grundar sig i ett kommunistiskt, marxistiskt tänk – utgör ju idag det största hotet människans frihet.

Att kunna äga och köra en egen bil är detsamma som mänsklig frihet. Det konstaterar Magnus Stenlund i Swebbtvs senaste nyhetsanalys.

Men nu vill alltså globalisterna förbjuda bensin- och dieseldrivna personbilar. I EU ska nya sådana bilar stoppas redan 2035, vilket kommer få konsekvenser långt innan dess.

I stället är det elbilar som gäller – trots att en sådan fullständig omställning är omöjlig att genomföra. Elbilar kräver enorma mängder el, metaller – och är extremt dyra. Vanliga människor kommer inte ha råd att köpa dem, utan på sin höjd hyra dem.

– När vi säger att det här inte kommer gå så är det ju klart att de förstår det. De vet det, säger Magnus Stenlund och syftar på globalistgruppen World Economic Forum, ”de som bestämmer”.

– När man bestämmer det här så är det ju inte för att vi ska få det lika bra i framtiden. Det är ju löjeväckande. Det är inte på oss de tänker. De tänker att en ganska begränsad grupp människor ska kunna ha bil. Det rör sig om den översta medelklassen, och då räcker ju resurserna.

Vi andra får åka kollektivt, såvida det inte snöar och tåg och bussar ställs in.

– Ja. Vi kommer få nöja oss med det. Det är en enorm förändring av vår personliga frihet som bilen inneburit. Under 1900-talet har detta varit mer avgörande för människans frihet och frigörelse än något annat instrument, som man nu bara tar ifrån oss – utan någon större diskussion. Det borde vara högafflar, tycker man. Men nä. Det får ske, säger Stenlund sarkastiskt.

Elbilar är en omöjlig ekvation, enligt Magnus Stenlund. Resurserna kommer inte räcka till. Alltså om man räknar med att befolkningen ska kunna äga bilar på samma sätt som idag. Tror man på allvar att det ska kunna gå att uppnå så har man helt fel.

– Det är ett feltänk som grundar sig i marxistiska, kommunistiska och allmänt socialistiska principer, som tror att allt går att uppnå genom att vi försakar olika saker, säger han och påpekar att det tvärtom bara är mer välstånd som skulle kunna utöka antalet elbilar.

– Men de vill inte göra oss rikare, utan fattigare.

Enligt Stenlund är det väldigt mycket ”vänsterideologi” i det globalistiska perspektivet.

Tidigare har även psykologiprofessor Jordan Peterson tagit strid mot globalisternas försök att stoppa privat ägande av bilar, som görs under förevändningen att bilar hotar ”klimatet”.

– Keep your fucking hands of my car, har han klargjort i en intervju.

Där går gränsen för Peterson. Globalisterna ger sig på människors bilägande eftersom bilar ”står för radikal autonomi och integritet”, menar den världsberömda professorn.

Se Swebbtvs nyhetsanalys:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program