Läkare: Det är tydligt – covid skapades av USA: ”Ett biovapen, allt var planerat”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Covid-19 och den så kallade pandemin var planerad. Viruset togs fram av aktörer inom den amerikanska staten i kinesiska Wuhan, i samverkan med Kina. Det hävdar nu den världsledande kardiologen Peter McCullough i en intervju med Kristi Leigh TV.

Tidigare har bland andra den amerikanske professorn Jeffrey Sachs hävdat att det sannolikt var USA som skapade sars-cov-2.

Nu gör även specialistläkaren Peter McCullough det.

– Studierna visar det tydligt. Det var en statlig operation som skapade sars-cov-2 och spikproteinet. Det var den amerikanska regeringen som gjorde det.

– Och de jobbade både med hotet och responsen, som var olika former av antigener som skulle injiceras, eller monoklonala antikroppar. Men det är tydligt att det var den amerikanska regeringen som gjorde det, i Kina, med kinesisk kollaboration.

I februari rapporterade Swebbtv Nyheter att forskare upptäckt att coronaviruset innehåller DNA som överensstämmer med en genetisk sekvens som patenterades av det amerikanska läkemedelsföretaget Moderna tre år före ”pandemin”. Chansen att sekvensen uppstod slumpmässigt är en på tre biljoner, enligt forskarna. Sekvensen hittades i den del som gör det lättare för viruset att sprida sig till människor.

– Moderna och den amerikanska regeringen skrev patentet för produkten för länge sedan, säger nu Peter McCullough. Tre dagar efter att krisen offentliggjordes i USA säger Moderna att man har en produkt. Hur kan man ha en produkt efter tre dagar? Man kan inte uppfinna något på tre dagar. Detta var planerat. Allt var planerat.

– Det är tydligt att det var planerat.

Samtidigt kallar han det så kallade vaccinet för hemskt, dödligt och cancerfrämjande, då det kuvar kroppens förmåga att hantera cancer, något även en svensk överläkare varnat för.

– Det kunde inte ha varit värre, fortsätter McCullough. Detta är fruktansvärt.

Av någon anledning valde man att använda spikproteinet i ”vaccinen”, alltså den farliga och potentiellt dödliga delen av viruset. Det så kallade läkemedlet får kroppen att massproducera det här proteinet, och det kan sprida sig överallt.

– Spikproteinet designades för att vara dödligt och invadera kroppen. Vi vet nu att spikproteinet, genom dessa påtvingade produkter, tar sig in i hjärnan, i lymfkörtlar, i benmärgen, i hjärtat, säger Peter McCullough i intervjun.

– Detta uppstod inte på något sätt i naturen spontant. Inte en chans över huvud taget.

– Det är ett biologiskt vapen, säger han och hänvisar till studier. Det har kriterierna för det.

Lyssna på hela den intressanta intervjun HÄR.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program