EU-politiker om covidtyranniet: ”En gigantisk lögn” – handlade om att ”bryta ner folket”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Den så kallade hanteringen av covid hade inget med folkhälsa att göra utan handlade om ett försök från maktelitens sida att försöka bryter ner och ta kontroll över folket. Det hävdade EU-parlamentarikern Christine Anderson under en konferens i Europaparlamentet i Strasbourg nyligen, där för övrigt den franske professorn i infektionssjukdomar Christian Perronne stod i centrum.

Enligt den tyska EU-parlamentarikern Christine Anderson användes en stor lögn för att stänga ner samhällen och förmå folk att ”vaccinera” sig under covid. De så kallade covidvaccinen skulle stoppa smittspridning, hette det. Men det stämde ju inte.

– Man har ljugit för folket. Det var en gigantisk lögn. Och baserat på denna lögn, särskilt i västerländska demokratier, inskränkte man människors rättigheter, tog ifrån dem deras friheter, låste in dem i deras hem och införde utegångsförbud.

– Allt detta baserades på denna gigantiska lögn, säger Christine Anderson.

Nu måste folket få veta exakt vad som skedde, och vem som kan hållas ansvarig, fortsätter hon, med hänvisning till att EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen nu är under utredning gällande upphandlingen ”vaccinen”.

– Vi i covidkommittén kommer att gå till botten med detta. Vi kommer hitta svaren som folket förtjänar. Vi arbetar med det och kommer fortsätta arbeta med det.

– Men inget av detta hade varit möjligt att göra om vi inte hade folkets massiva, enorma stöd. Ni gick ut på gatorna och visade för era regeringar att ni inte kommer acceptera detta. För det tackar och applåderar jag er, här och nu, sade hon och reste sig upp och applåderade.

– Vi hade inte kunnat göra detta utan er. Ursula von der Leyen är under mycket press just nu. Och det är rätt. Folket har en rätt att få veta vad som står i de här avtalen. Folket behöver veta vem som kan hållas ansvarig för vad som än har pågått bakom scenen.

Samtidigt håller narrativet runt covid på att skifta, enligt Anderson.

– Saker och ting håller på att förändras, förklarar hon. Deras korthus är på väg att rasa och det med all rätta. Jag är trött på att bli kallad för en covididiot. Men jag är hellre det än en regeringsidiot. För det är vad de som blint har trott på regeringen visade sig vara.

– Och jag säger det än en gång: Detta handlade aldrig – aldrig någonsin – om folkhälsa. Det handlade alltid om bryta ner folket. Men då kommer vi också till den goda nyheten. För de misslyckades! Det fungerade inte!

Se hela konferensen HÄR.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program