Klaus Schwab ger ”full solidaritet” till Ukrainas folk

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

"The Davos Agenda 2022" © Foto: World Economic Forum/Pascal Bitz (CC BY-NC-SA 2.0)

World Economic Forums grundare Klaus Schwab ”fördömer djupt” Rysslands aggression i Ukraina och ger sin ”fulla solidaritet” till ukrainare. WEF erbjuder sig även att hjälpa till med diplomatiska insatser i den militära konflikten.

Världens globalister ser ut att gemensamt sluta upp bakom Ukraina i kriget med Ryssland. Men inget djupare nämns om bakgrunden till konflikten, eller de omfattande övergrepp som begåtts mot den rysktalande befolkningen i östra Ukraina.

Tidigare har bland andra George Soros, Sveriges riksdagspartier, Carl Bildt och Hillary Clinton i princip ställt sig på Ukrainas sida.

Nu uttalar sig World Economic Forums grundare Klaus Schwab i frågan, om än i något taktiska och genomtänkta termer.

Han hävdar nämligen att World Economic Forums syfte är dialog och samarbete.

”Vi fördömer därför djupt Rysslands aggression mot Ukraina”, skriver Klaus Schwab i ett gemensamt uttalande med Børge Brende.

Brende, som är nuvarande ordförande World Economic Forum, var tidigare även utrikes-, industri- och miljöminister i Norge.

World Economic Forums armar tycks alltså vara lite överallt i världen.

”Vår fulla solidaritet är med Ukrainas folk och alla dem som oskyldigt lider av detta totalt oacceptabla krig. Vi kommer göra allt som är möjligt för att hjälpa till och aktivt stödja humanitära och diplomatiska insatser”, fortsätter de båda.

Konflikten i Ukraina börjar alltmer likna en civilisationernas sammandrabbning, som sträcker sig mycket längre än till Ukrainas gränser. Ett globalt krig om vilket paradigm som ska råda i världen. Precis som under ”pandemin” har det nu införts kraftig censur på internet. Bara ett bestämt narrativ ska tillåtas. Bland annat har Youtube/Google spärrat stora ryska nyhetskanaler som RT/Russia Today. Kanalens Youtubekanal går inte längre att se i Europa. För den som försöker står det: ”This channel is not available in your country.”

Och sen ska Ryssland ha bombat ett tv-torn i Kiev (se film nedan).

Tidigare idag rapporterade Swebbtv om hur den liberala parlamentsledamoten och partiledaren i Ukraina, Kira Rudik, öppet säger att hennes land ”slåss för den nya världsordningen” och i en radiointervju hävdar att kriget kommer igångsätta ”en ny världsordning”.

Läs tidigare artiklar:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program