Joe Rogan: Trudeau är en ”otäck jävla diktator”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Poddradiovärden Joe Rogan kallar Kanadas premiärminister Justin Trudeau för en ”otäck jävla diktator”. Detta med anledning av Trudeaus hantering av de lastbilschaufförer som demonstrerade mot covidrestriktioner och vaccinpass i början av året.

Joe Rogan brukade gilla Kanada, säger han under en diskussion med den libanes-kanadensiske professorn Gad Saad. Vissa saker har varit bättre där än i USA, tycker han.

Men sedan hände något. Premiärminister Justin Trudeaus hantering av de personer som demonstrerade mot vaccinpass i huvudstaden Ottawa tidigare i år.

Trudeau såg dem som ett hot mot samhället. Men det var ren svartmålning, hävdar Joe Rogan.

– Man hade låg brottslighet. Folk var vänligare, det verkade vara ett bra system. Ni har ett utbildningssystem som är mer tillgängligt för människor, säger Rogan i ett nytt poddavsnitt.

– Men sedan, när man har en otäck jävla diktator som premiärminister. För det är vad han är. Sättet han beter sig på, sättet han betedde sig på under den här grejen (frihetskonvojen). Det falska sätt som han kommunicerade på, det skrämde mig. Jag trodde aldrig att han var sådan.

När Justin Trudeau först blev premiärminister såg Joe Rogan honom som en vettig person. Men Trudeaus sätt att bete sig mot de fredliga demonstranterna i Ottawa förändrade allt.

– Jag tyckte han var en stilig kille med ett bra ordförråd. Han verkade vara trevlig. Innan han verkligen blev ”woke” upplevde jag honom som en snäll, känslig person. Jag tänkte att ”det är nog ett bra lynne hos en ledare”. Men på det sättet han stämplade lastbilschaufförerna som ”rasistiska” helt utan anledning. Det ju handlade om människor som protesterade mot vaccintvång, men han beslutade sig för att de var kvinnohatare och rasister, fortsätter Joe Rogan.

– Han lade en pejorativ stämpel på dem helt utan några bevis eller provokation. Han tänkte att han skulle stämpla dem på detta sätt för att kunna använda lagar som skulle stoppa vad som i huvudsak var en fredlig demonstration.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program