Trudeaus bror: Justin följer World Economic Forums agenda

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Kyle Kemper, halvbror till Kanadas vänsterliberala ledare Justin Trudeau, menar att det är läkemedelsindustrin och World Economic Forum som egentligen ligger bakom vaccinreglerna i Kanada. Det är deras agenda som styr premiärministern.

Den växande alternativa mediekanalen GBNews har intervjuat Justin Trudeaus bror Kyle Kemper, som blivit en stark kritiker till sin egen familjemedlem.

– Man kan välja sina vänner men inte sin familj. Jag älskar Justin av hela mitt hjärta. Men vi har glidit ifrån varandra filosofiskt och poliskt, och i frågor om frihet. De senaste två åren har min bror, media och den globala korporatokratin spridit rädsla, säger han och fortsätter:

– De har splittrat människor och skapat osäkerhet, tvivel och psykisk ohälsa.

Den numera världsberömda lastbilskonvojen i huvudstaden Ottawa har blivit ett allt större problem för premiärministern, som inte ens vågat möta dess representanter. Men demonstranterna vägrar lämna staden innan restriktionerna och vaccintvånget tagits bort.

Så varför har Justin Trudeau gjort som han gjort?

– Min tagning är att det är så manuskriptet ser ut. Han representerar läkemedelsindustrins och World Economic Forums agenda, säger hans bror.

– Det är okanadensiskt, och det är inget som kanadensare har röstat på. Kanandensare röstade aldrig för vaccintvång. Men lastbilskonvojen har skapat en möjlighet för enighet, att få folk att samlas igen. Det som pågår i Ottawa har inget med hat att göra. Det är media som har försökt svartmåla rörelsen. Demonstranterna vill bara ha tillbaka sin frihet.

Enligt Trudeaus bror har lastbilskonvojoen blivit ett uppvaknande för hela folket.

– Många kanadensare köper inte lögnerna längre. De är inte rädda längre. De har vaknat och ser att allt är ett korthus. De reser sig upp och kräver sin frihet tillbaka.

– Justin och korporatokratin har ett problem. De kan inte debattera eftersom deras ”vetenskap” inte karar det. Sanningen klarar det. Lögner måste censureras och ha faktagranskare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program