Har kommunister tagit över USA? – ”Allt kan vara förlorat”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Den amerikanska högern jämför nu FBI-razzian mot Donald Trump med ett kommunistiskt maktövertagande. USA är inte längre samma land, menar flera konservativa röster.

Reaktionerna efter FBI-razzian mot Donald Trump har varit extremt kraftiga inom den amerikanska högern.

USA är inte samma land längre, säger flera av dem.

Det som nu sker i USA jämförs med något av en kommunistisk revolution. ”Bolsjevism”, säger debattören Jack Posobiec rakt ut.

– Det land som ni växte upp i existerar inte längre. Mörka krafter försöker ta oss till en plats som aldrig någonsin har beskådats i detta land, förklarar han.

Donald Trumps förre chefsstrateg Steve Bannon kallar det för ett ”ideologiskt krig”.

”Aldrig i min livstid trodde jag att jag skulle få se en amerikansk brottsbekämpande myndighet beväpnas som FBI. Detta är en skrämmande utveckling på vår moderna politiska arena. Detta är Maos och Castros sätt, inte Washingtons och Lincolns”, skriver USA:s förre bostadsminister, republikanen Ben Carson, på Twitter.

En annan som varnar för utvecklingen i USA är den politiska kommentatorn Dan Bongino.

– Den här FBI-räden är något av det mest skamliga i amerikansk historia. Det är en av de mörkaste dagarna i modern tid. Jag är genuint oroad att allt kan vara förlorat. FBI har ingen trovärdighet kvar. Det har försvunnit helt. Ingen är säker längre. Ingen, säger han och påpekar att det inte spelar någon roll om man gjort något fel eller inte.

– Det blir bara värre och värre. Detta eskalerar. Det blir inte bättre på något sätt. Ingen är säker längre. Sanna mina ord. Du har vaknat upp i ett helt annat Amerika idag. Ingen är längre säker från dessa människor. Om de är kapabla att göra så här mot en före detta president, som kan kandidera igen samtidigt som hans potentiella motståndare sitter i Vita huset, så kan de göra det mot vem som helst, fortsätter Dan Bongino.

Eller så gör händelsen att fler vaknar upp, menar han.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program