”Galenskap” styr Europa – kommer leda till ”katastrof”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

EU styrs av klimatfanatiska tokstollar som kommer leda Europa mot en ”katastrof”. Det menar den kroatiske EU-parlamentarikern Mislav Kolakusic i ett nytt utspel.

EU-parlamentarikern Mislav Kolakusic är tillbaka med en ny attack mot EU:s maktelit, som han hävdar håller på att rasera Europa.

Deras förhållningssätt till så kallade klimatförändringar är irrationell och farlig, menar han.

Europa kommer förlora sin konkurrenskraft och invånare kommer tvingas cykla i stället för att köra bil, eftersom ingen vanlig människa kommer ha råd med det senare.

– Att förklara koldioxid och fossila bränslen som fiender till EU:s medborgare är helt galet. Det är med hjälp av dessa bränslen som vi har skapat vår moderna civilisation och levnadsstandard, säger Mislav Kolakusic och fortsätter:

– Att införa enorma skatter på producenter som släpper ut koldioxid under produktionen kommer leda till kollaps och katastrof för den europeiska ekonomin. Vi kommer helt och hållet förlora vår konkurrenskraft mot resten av världen. Samtidigt kommer inverkan av 500 miljoner EU-medborgare på klimatförändringar vara fullständigt försumbar jämfört med effekten av nio och en halv miljard människor i världen. För 30 år sedan bodde kineserna i lägenheter utan värme och cyklade för att de inte kunde bättre. Och nu, under de kommande 30 åren, kommer vi i Europeiska unionen göra detsamma eftersom vi inte har råd med bättre än så.

Nyligen gjorde den brittiska journalisten Katie Hopkins ett liknande utspel, där hon anklagade globalistgruppen World Economic Forum för att försöka genomdriva en medveten ”beteendeförändring” bland européer, så de slutar använda fossila bränslen.

– Sanningen är att det är en medveten agenda för att förhindra människor att kunna köra bil. Och detta har jag sagt länge. Inom fem år kommer britter inte längre ha rätt att äga eller köra ett privat fordon. Om detta inte är på början på det, kommer jag äta upp min tröja, sade hon.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program