”Fullständigt galet” – kriget egentligen en Nato-attack mot Tyskland

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Konsekvenserna av Ukrainakriget är fullständigt galna. Det säger Tucker Carlson i ett klipp på Twitter. Det är en ”omstart” av världen som sänker väst och stärker alla andra.

Tucker Carlson har intervjuat Serbiens president Aleksandar Vucic, som enligt Tucker har en insikt om vad som pågår i världen som inte går att finna i USA.

Detta gäller inte minst Ukrainakriget.

– En av hans poänger är att kriget i Ukraina, kriget mot Ryssland lett av Nato, har krossat den europeiska ekonomin, säger Tucker Carlson. Förstörelsen av Nord Stream av Bidenadministrationen, antingen direkt eller genom ombud, dödar den tyska ekonomin, som är den överlägset största ekonomin i Europa.

– Effekterna av att ett Nato-land i praktiken attackerar ett annat Nato-land känns genom hela Europa, fortsätter han. Och det är fullständigt galet.

Enligt Tucker är kriget en omstart av världen.

– Det här kriget skadar alla – möjligen med undantag på lång sikt för Ryssland – och stärker alla utanför Europa. Gulfstaterna, Kina, Turkiet. Det vi ser är en reset av världen, fortsätter han.

– Det är en massiv förflyttning av makt bort från USA och väst till öst. Det händer just nu. Men väldigt få människor i vårt land verkar medvetna om det av någon anledning.

Läs också:

Syftet med Nato? – Hålla ryssarna utanför, amerikanerna inne och tyskarna nedtryckta
Hersh försäkrar att USA bombade Nord Stream: ”Han gjorde det, jag chansar inte”
USA styrs av ”ett kriminellt nätverk” – som ”provocerade fram” kriget

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program