”Företag har gripits av totalt klimatvansinne” – jagar koldioxidmolekyler

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Västmakterna, eller åtminstone dess makthavare, är så extremt ryssfientliga att de blint har allierat sig med ”en regim (i Ukraina) som är starkt nazistiskt influerad”. Detta trots att politiker och media i väst vanligtvis är besatta av just nazismens brott. Detta påpekar Lars Bern i Swebbtvs Omvärldsanalys. Det är helt enkelt viktigare att försöka krossa Ryssland. Lars Bern och Mikael Willgert diskuterar även klimathysterin som genomsyrar samhället. På en svensk storbank verkar det råda ”rena klimatkaktivismen”.

Det är i Swebbtvs senaste Omvärldsanalys som Lars Bern bland annat diskuterar Ukrainakriget.

Enligt Lars Bern har Ukraina hittills inte haft några större militära framgångar i sin offensiv mot Ryssland, men fortsätter förlora många soldater. Och det är precis det som Ryssland är ute efter: att demilitarisera och avnazifiera Ukraina.

Ukrainas krigsmakt är nämligen ”väldigt starkt nazistiskt influerad”, säger Bern och fortsätter:

– Och det är ju gamla nazistiska strömningar sedan andra världskriget. Den här (Stepan) Bandera, som var deras nazistledare. Han är ju då hjälte i Ukraina.

Och det är ganska märkligt, påpekar han.

– I Europa pratar vi väldigt mycket om Förintelsen och nazisternas brott under andra världskriget. Det är jätteviktigt. Men samtidigt lierar sig hela Europa med en regim som är starkt nazistiskt influerad. Så hatet mot nazisterna är mycket mindre än hatet mot ryssarna. Det är viktigare att bekämpa ryssarna än att bekämpa nazisterna för Europa.

Detta har även den amerikanska ekonomiprofessorn Michael Hudson tidigare påpekat i The Nation. USA har i Ukraina gjort samma sak som man gjorde i Afghanistan, där man backade ”det mest extrema partiet, wahabiterna”. Al-Qaida, som uppstod i Afghanistan i kriget mot Sovjet, är rentav en ”kontrakterad armé för USA”, enligt Hudson. Och i Ukraina backar man också ”galningarna”, nazisterna, sade Hudson 2015. Syftet är att separera Ryssland från Europa. Den amerikanska mardrömmen är nämligen att Ryssland går ihop med Tyskland och Västeuropa.

Lars Bern och Mikael Willgert diskuterar även klimatfrågan. Willgert påpekar att en Swebbtv-tittare hört av sig och berättat att hans bank försökt sälja på honom ”hållbara fonder”.

– Allt handlade bara om hållbarhet, berättar Mikael Willgert. Han menade att det var rena klimataktivismen som härjade där på Handelsbanken och inte egentligen hur man ska vara säker på att pengarna är hållbara.

– Nej, våra företag har ju gripits av totalt klimatvansinne, svarar Lars Bern. Häromdagen såg jag en bilaga i tidningen om hållbara företag. Sådana bilagor kommer hela tiden. Och när man bläddrar och tittar vad de håller på med, så är det bara att jaga koldioxidmolekyler. All annan miljöförstöring nämns inte över huvud taget. Och då ska man ju veta att det här med att övergå till batteridrift leder till en fruktansvärd miljöförstöring.

– Allt är så genomfalskt, påpekar Bern.

Läs också:

”Klimathysterin iscensatt av globalisterna” – klimatförändringar egentligen något positivt

Se även intervjun med Michael Hudson:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program