”Klimathysterin iscensatt av globalisterna” – klimatförändringar egentligen något positivt

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Mer koldioxid har hittills varit ”ytterst gynnsamt för ekosystemet”, säger Swebbtvs vetenskapliga kommentator, teknologie doktor Lars Bern, till Swebbtv Nyheter. Ändå är det koldioxid som klimatglobalisterna påstår är planetens stora fiende. Vad är det egentligen som döljer sig på bakom klimatalarmisternas skrämselpropaganda?
– Det blir en elit som kommer styra det här samhället, och det är precis det som de är ute efter. Det är därför de underblåser den här klimathysterin, säger Lars Bern.

Tidigare i veckan rapporterades det om det ”laddkaos” som bristen på laddplatser för elbilar i Sverige orsakar.

Men det är bara ett av legio problem med den så kallade övergången till elbilar.

– Det är idiotiskt, säger Lars Bern till Swebbtv Nyheter. Det kommer inte lösa några som helst miljöproblem. Man skapar bara nya miljöproblem som inte funnits tidigare. Det är effekten.

– Att kunna dra fram el så att alla kan ladda sin bil tror jag kommer bli utomordentligt komplicerat. En övergång från fossildrivna bilar till elbilar innebär i princip att vanligt folk inte ska ha bil. För det första är elbilarna mycket dyrare och för det andra har de mycket sämre andrahandsvärde. När batterierna börjar ta slut och räckvidden blir för låg på bilen så blir de i princip värdelösa. Så vi kommer inte få den andrahandsmarknad som idag försörjer flertalet privatbilister med bil. De flesta har ju inte råd att köpa en ny bil utan man köper en begagnad bil som har några år kvar på nacken och använder den. Det kommer bli mindre möjligt att göra det när man bara har en elbilsmarknad.

Samtidigt varnas nu för att batteriindustrin är ”en tickande klimatbomb som skövlar regnskog och förpestar floder”, skriver Carup.

– Att utvinna de mineraler som behövs för att göra de här batterierna skapar enorma nya miljöskador, medan det här att ta ut mindre koldioxid är tveksamt om det över huvud taget har någon effekt på ekosystemet, fortsätter Lars Bern i Swebbtv Nyheter. Jag har ju påpekat det upprepade gånger, att stigande koldioxidhalt har hittills varit ytterst gynnsamt för ekosystemet. Medan det är garanterat att utvinningen av alla mineraler som behövs för att göra de här batterierna har kraftigt negativa effekter på miljön och ekosystemet.

Enligt Bern drar klimatalarmisterna in oss i ett nytt system som har ”mycket större miljöpåverkan” än det tidigare, det nuvarande.

– Det här nya systemet med elbilar är inte på något sätt gynnsamt för miljön. Dagens fossilbaserade bilar har ju katalysatorrenare som gör att avgaserna är ganska harmlösa.

– Jag tycker inte man kan se några miljöfördelar. I vad mån en stigande koldioxidhalt har i huvudsak negativa effekter vet vi inte än. Det har inte skett några större klimatförändringar. De som skett har hittills varit från det sämre till det bättre. Alltihop är en fullständig idioti. Hela klimathysterin är iscensatt av globalisterna för att klimatfrågan är en global fråga och då kan man driva igenom olika globala beslut som frånhänder nationalstaterna deras suveräna beslutsrätt i fråga efter fråga och därmed eliminerar man möjligheten att ha en fungerande demokrati. Det blir en elit som kommer styra det här samhället, och det är precis det som de är ute efter. Det är därför de underblåser den här klimathysterin.

Se hela:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program