EU-elitens nya bedrägeri? – Tvinga länder betala för att inte ta emot invandrare

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Varför i hela fridens ska namn ska Sverige eller andra länder gå med på att ”böta” över 200.000 kronor för att slippa ta emot en invandrare, enligt EU:s nya migrationspakt? Detta diskuterar Mikael Willgert och Magnus Stenlund i Swebbtvs senaste nyhetsanalys.

Klimatfrågan är en enda stor industri för att tjäna pengar. Miljarder och åter miljarder av skattepengar läggs på denna påstådda kris.

– Allt handlar om att stora företag, stora starka finansiella intressen ska få ännu mer pengar. Samtidigt får medelklassen det sämre och sämre, svårare och svårare att betala, har Elsa Widding tidigare sagt i Swebbtv om politikernas ”Green Deal”.

Elcertifikat är ett ekonomiskt bidrag som ges till producenter av så kallad förnybar el.

– En mycket stor andel av vindkraftverken har initierats av kineser och andra utlänningar. Men Kina står för lejonparten, utan tvivel. När det gäller hur man organiserat den ekonomiska strukturen, så är det ju så att man lämnar de här vindkraftverken utan i princip någon lönsamhet alls samtidigt som man plockat ut vinst. Man tar bidragen och suger ut det gottaste, när man får dem. Och sen lämnar man det här, har Magnus Stenlund sagt i Swebbtv.

Men även invandringen handlar om pengar. Nu har EU:s globalistiska politikerelit kommit överens om en ny migrationspakt som innebär ett ”solidariskt” ansvar för invandrare som kommer till Europa. Invandrare som kommer hit är ”allas” ansvar.

Det finns dock ett kryphål för att slippa det: att ett land betalar närmare en kvarts miljon kronor per invandrare i ett slags böter – om landet vägrar ta emot personen.

”Om länderna inte vill ta emot flyktingar så måste man istället betala pengar, motsvarande ungefär en kvarts miljon kronor per asylsökande”, skrev SVT Nyheter i juni.

Denna märkliga regel diskuteras i Swebbtvs senaste nyhetsalanys.

– Man säger så här, att om vi nu inte vill ta emot en migrant så kan vi få betala 200.000 kronor för att slippa det. Säger man. Men det är ju inget som säger att den prislappen inte kan ändras, påpekar Mikael Willgert i Swebbtvs senaste nyhetsanalys.

– Och varför ska vi hålla på och betala pengar för att slippa ta hit migranter?

– Det är principiellt helt fel, påpekar Magnus Stenlund.

Willgert och Stenlund diskuterar även Sverigedemokraternas vacklande och politiskt korrekta anpassning i fråga efter fråga.

– Hela den här idén att vi ska betala folk för att lämna Sverige. Vi ska betala folk för att inte komma hit. Det är ett sådant slöseri med våra tillgångar, påpekar Mikael Willgert.

– Man borde säga blankt nej till själva idén.

Se hela:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program