En världsregering tar form: ”Mycket obehagligt”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Globalisterna har kommit långt i sina planer att forma ett slags världsregering. Allt mer makt flyttas över till internationella organisationer. ”Kriserna” som nu utspelar sig, och sättet de hanteras på, är inte ren slump. Det finns en större agenda i bakgrunden att stöpa om samhället. Dessa idéer har funnits under lång tid. Men kommer de lyckas? Längst fram i omvälvningen finns bland andra den ”genomkorrumperade kommuniststat som USA blivit”, förklarar Magnus Stenlund i ett nytt program. Därför var det viktigt att Donald Trump försvann från den politiska makten.
– Vi har ju varnat för det här i ett antal år nu och det sorgliga är att det går ungefär den väg som vi har diskuterat, säger Swebbtvs vd Mikael Willgert om samhällsutvecklingen.

Det som pågår i Europa och USA just nu är mycket farligare och mörkare än vad många förstår.

Detta diskuterar Mikael Willgert, Arne Weinz och Magnus Stenlund i ett julprogram.

Den världsregering som för några år sedan framstod som en tokig konspirationsteori, håller på att ta form – och den är rätt långt skriden.

Nationer har mindre och mindre makt, medan EU, FN, World Economic Forum och andra globalistiska organisationer får allt större makt.

– Vi märker tydligt nu hur Sveriges riksdag inte har mycket makt kvar, säger Arne Weinz. Det mesta beslutas i Bryssel, och Bryssel styrs av World Economic Forum. Det är en obehaglig känsla. Makten flyttas längre och längre bort till anonyma ansikten som inte väljs.

Han har personligen blivit varse detta särskilt under det senaste året. Och det finns flera tydliga indikationer på att detta verkligen är vad som sker. Däribland omsvängningen i Nato-frågan.

– Helt plötsligt ska vi gå med i Nato och slänga två hundra års neutralitet i papperskorgen. Helt plötsligt är alla politiker Nato-förespråkare. Man undrar ju vad det beror på att alla plötsligt vänder på klacken och går i motsatt riktning, fortsätter Arne Weinz.

– Det beror på att det är andra som styr, påpekar han.

Och det är under de senaste tre åren som allt eskalerat.

– Vi är redan där. Vi väljer ju inte World Economic Forum, de finns bara där – en samling storföretagsledare och globalister. Vi väljer dem inte, men de styr EU helt och hållet. Det är uppenbart. Precis som de styr FN och WHO.

– Det är väldigt obehagligt. Det är en liten klan av människor, några hundra stycken som utsett sig själv till något slags inofficiell världsregering, säger Weinz.

Samhällsomvälvningen handlar bland annat om en kraftigt ökad övervakning, en massiv förmögenhetsöverföring från vanliga människor samt en digitalisering som gör att kontrollen kan koncentreras. Det är ett ”1984”-samhälle som tar form, menar Weinz.

För att realisera detta används påstådda ”globala kriser”, som covid och klimatet.

Tack vare de så kallade ”Twitter-filerna” – som Elon Musk publicerat och som bland annat handlar om vad som skedde mellan Twitter och amerikanska underrättelsetjänster innan han tog över företaget – vet vi vad makteliten egentligen sysslar med bakom ryggen på allmänheten.

– Vi vet att de har ljugit, säger Magnus Stenlund. Detta visar glasklart att det är precis det här som kommer. Det kommer komma sist, men det kommer att komma: åsiktsregistrering av allra värsta sort, eftersom det sker i privat regi. Och den är tillåten. Den görs inte av staten, utan det är privatiseringen av åsiktskontrollen som gör den möjlig.

Och det är ingen slump att det har blivit som det blivit. Det finns en agenda bakom.

Man ska göra vanliga människor fattigare – och bygga om själva grunden i samhället.

– De som leder världen har bestämt sig för att vi ska ha den här utvecklingen, fortsätter Magnus Stenlund i Swebbtv. Sedan mycket, mycket lång tid tillbaka har man ju skisserat upp det här, och man ser det på olika plan som EU och FN.

– Samtidigt visar de inte minsta tecken på ödmjukhet, eller en möjlighet att omvärdera sin syn på till exempel klimatet. Om de gjort det hade man ju känt att det kanske var så att de tänkte en god tanke och sedan insåg att den inte var så bra. Men det ser vi inga som helst tecken på.

Därför var det så viktigt att få bort Donald Trump bort från presidentmakten. Han stod i vägen. Han var antiglobalist och fick USA att lämna globalistiska organisationer som WHO.

– Han är det stora hotet mot deras hegemoni inifrån, säger Stenlund.

Kanske är det så att folk inte kommer reagera förrän det gör rejält ont i plånboken.

– Det är brist på bröd som utlöser revolutioner, säger Arne Weinz. Det är när folk blir tillräckligt förbannade som det händer någonting. Men det behöver inte vara en revolution.

– Det måste kanske ske något negativt innan det blir positivt. Det är svårt att bygga på rutten grund, att reformera. Jag tror att EU kommer spricka. Det är för starka spänningar.

Magnus Stenlund är pessimistisk, men ser en möjlig vändning. Och det är vad som sker österut.

– Om Ryssland eller Kina på något sätt, så att säga, kan hjälpa oss att bli av med den här typen av genomkorrumperad kommuniststat som USA har blivit så vore det ju såklart fantastiskt, men en stor märkvärdighet om det skulle inträffa. Det är ju som att hoppas på att ens fiendes fiende ska hjälpa en, vilket ofta är en bräcklig grund för att få saker och ting att fungera.

Mindre oroväckande blir det kanske inte av att Swebbtv förutsett denna utveckling – sedan flera år. Eller så blir det mindre oroväckande, eftersom åtminstone en nyhetskanal ser verkligheten.

– Vi har ju varnat för det här i ett antal år nu och det sorgliga är att det går ungefär den väg som vi har diskuterat. Men vi får hoppas på det bästa och försöka stötta varandra så långt det är möjligt, säger Swebbtvs vd Mikael Willgert i sändningen.

Läs också:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program