Malone: Vi befinner oss i krig mot globalisterna – och vi måste stå enade

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Enligt läkaren och vaccinforskaren Robert Malone har det bildats ”motståndsgrupper” över hela världen som bekämpar globalisternas dystopiska neofeodalism. Men attackerna mot dessa frihetliga grupper blir allt starkare. Det pågår ”internationellt samordnade” angrepp från globalisterna sida, hävdade Malone under en filmvisning i Kanada.
– Vi är mitt i ett informations- och kunskapskrig som världen aldrig tidigare skådat, säger han. Låt dem inte skapa osämja mellan oss. Vi måste stå tillsammans!

Just nu pågår ett samordnat försök att splittra och slå ned på antiglobalistiska röster. Detta eftersom allt fler människor vaknat upp till ”sanningen” om globalisternas bedrägerier och de så kallade covidvaccinen. Det menar den amerikanske läkaren Robert Malone, som de senaste åren blivit världsberömd för sin kritik mot mRNA-injektionerna och globalismen.

Attackerna har pågått under lång tid, och de är hänsynslösa och globala, enligt Malone.

– Strategierna som används emot oss är globala. De är globalt samordnade. Strategierna, taktiken, attackerna, förtalet, allt är globalt harmoniserat, säger han och påpekar att det som sker är ett mycket större fenomen än vad man som individ upplever.

– Det är ett krig. Vi är mitt i ett informations- och kunskapskrig som världen aldrig tidigare skådat.

Enligt Malone var den så kallade frihetskonvojen i Kanada i början av året ett kritiskt ögonblick – för hela världen och för motståndet mot globalisterna.

– Hela världen såg den, säger han. Och den gav styrka till bönderna i EU, som nu utsätts för en annan typ av angrepp rättfärdigat av ”klimatförändringar”. Men det är samma personer som ligger bakom, det är samma taktik. Bönderna hade ryggrad att trotsa detta mycket tack vare det som lastbilsförarna och det kanadensiska folket åstadkom. Ni hade modet att gå ihop och tillsammans stå upp emot denna hårdhänta auktoritarism. Ni provocerade dem, ni tvingade dem att blockera människors bankkonton, vilket avslöjade att dessa människor är kapabla att göra precis vad som helst. Ni avslöjade deras hand och vad de håller på med.

– Just nu, när sanningen kommer fram, sker det ett samlat försök att förstöra integriteten och sammanhållningen hos motståndsgrupperna över hela världen. Det handlar om en kraftfull källa som angriper oss överallt. Låt dem inte skapa osämja mellan oss. Vi måste stå tillsammans som en enhet, säger Robert Malone i en uppmaning.

Se hela klippet från Free Speech Media:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program