Varningen: USA kan bli ett klimatmarxistiskt ”fantasiland”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

 

USA och Europa har tagits över att neomarxistiska klimatfanatiker som försöker omvandla västvärlden till en totalitär global ordning där en ”elitistisk” härskarklass kontrollerar allt från köttkonsumtion till vilka åsikter man får uttrycka. De är på väg att skapa ett ”post-amerikanskt fantasiland” där USA:s och Europas vänsterliberala maktelit har makten. Det menar Fox News programledare Laura Ingraham.

Samtidigt som den militära konflikten mellan USA och Ryssland fortsätter i Ukraina, ökar de interna politiska konflikterna i USA.

Nu varnar ännu fler högerröster för att extremvänstern i Demokraterna försöker omstörta USA.

Detta har inte minst visat sig under Bidenadministrationens hänsynslösa ”covidhantering”, och regeringens fascistliknande samverkan med nätjättar för att tysta avvikande röster – till och med framstående akademiker som haft en annan åsikt, påpekas det bland annat.

FBI-räden mot ex-presidenten Donald Trump har ytterligare eskalerat tonläget i landet.

Enligt den republikanske senatorn Marco Rubio handlar det om ”riktiga ondskefulla människor” som försöker lura in massan i ett narrativ. En ”elit” som är totalt isolerad från konsekvenserna av sin ideologi. De saknar förnuft och struntar fullständigt i det amerikanska folket.

Vänstern försöker skapa ett ”post-Amerika”, menar Fox-programledaren Laura Ingraham. Alltså en helt ny statsbildning där traditionella nationella värderingar och den amerikanska konstitutionen, som alltid varit USA:s grundbult, inte längre gäller.

Det handlar om ett ”sakta mord på Amerika”.

– Den väg som dessa post-amerikaner vill föra in oss på kommer leda till mindre frihet, mindre välstånd och mindre självständighet för alla amerikaner. Den verkliga makten i detta George Soros-godkända fantasiland, kommer ligga hos organisationer som WHO, FN, EU och World Economic Forum. Besluten kommer fattas av ansiktslösa kommittéer och kommissioner, och utföras av lakejer. Och dessa post-amerikaner framhjälps av hela det akademiska systemet, som avancerar deras narrativ ända från förskolan och uppåt, säger Laura Ingraham och fortsätter:

– Eftersom det nästan inte finns några riktiga journalister kvar i USA, kommer inget av detta att ifrågasättas. De kommer hylla regimen.

Enligt Ingraham finns det ett samband mellan USA:s och EU:s vänsterideologiska eliter.

De vill styra världen tillsammans, och påtvinga folken kulturmarxism och klimatfanatism.

– Dessa elitistiska snobbar skulle föredra att amerikaner tvingas leva under regler framtagna i ihop med EU. De skulle ha en central kommitté, kanske i Bryssel, som bestämmer hur mycket kött du får äta, hur mycket luftkonditionering du får använda, hur långt du får köra och med vilken sorts bil, vilket språk eller åsikter du får uttrycka på nätet, eller om du får äga vapen.

– Och de använder alltid ett smart språk, ett Orwellskt nyspråk. Detta för att kunna genomföra övergången, så att det framstår som fantastiskt och nobelt.

De närmaste åren kommer vara avgörande och präglas av en stor fråga, menar hon:

– Kommer USA fortfarande vara ett självständigt land där den federala regeringen är bunden av de traditionella begränsningarna i konstitutionen, eller kommer vi bli andra klassens objekt i en global ordning där besluten fattas av människor som ingen röstat på? Demokraterna har format en allians som stödjer den här ”liberala internationella ordningen”. Många amerikaner var nog naiva och trodde att vänsterextremisterna skulle lugna ner sig efter att de rivit våra statyer, att landet skulle återgå till det normala efter att Trump försvunnit. Men jag varnade er. Det var bara början. Deras plan går mycket längre än så. Det vill sabotera hela landet och vårt sätt att leva.

Så kommer ”post-amerikanerna” att segra? Det är upp till det nuvarande amerikanska folket, påpekar Laura Ingraham. Folket har fram till nästa presidentval på sig att stoppa det.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program