Biden sade att Putin ”kan inte vara kvar vid makten”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Foto: US Department of Defense/DoD photo by Cherie A. Thurlby (public domain)

Rysslands president Vladimir Putin kan ”för guds skull” inte vara kvar vid makten. Det sade USA:s president Joe Biden under ett tal i Polen på lördagen. Vita huset ryckte snabbt ut för att försöka släcka elden.

Det var i samband med ett tal vid det kungliga slottet i Warszawa i Polen som USA:s president Joe Biden kanske avslöjade lite för mycket.

Biden vill ha bort Vladimir Putin, som han kallar ”diktator”, från makten.

– En diktator inställd på att återuppbygga ett imperium kommer aldrig kunna radera ett folks kärlek till frihet. Brutalitet kommer aldrig förminska deras vilja att vara fria. Ukraina kommer aldrig bli en seger för Ryssland. Fria människor vägrar leva i en värld av hopplöshet och mörker. Vi ska ha en annan framtid, en ljusare framtid med rötter i demokrati och principer, hopp och ljus, av anständighet och värdighet, av frihet och möjligheter, hävdade Joe Biden och påpekade:

– För guds skull, den här mannen kan inte stanna kvar vid makten.

Det låter onekligen som att den amerikanske presidenten vill ha regimskifte i Ryssland.

Men det förnekar Vita huset.

– Presidentens poäng var att Putin inte kan tillåtas utöva makt över sina grannar eller regionen. Han diskuterade inte Putins makt i Ryssland, eller regimskifte, hävdar Vita huset för Fox News.

Swebbtvs politiska kommentator Lars Bern har upprepade gånger sagt att de mångåriga provokationerna mot Ryssland som föranlett kriget i Ukraina syftar till att få bort Putin, eftersom hans nationalistiska idéer står i vägen för globalisterna. Alla nationalister måste bort.

– Globalisternas primära mål är att störta den nationalistiska regimen i Ryssland, menar Bern. Ryssarna har blivit grundlurade av västvärlden. Ryssarna har gjort det ena försöket efter det andra för att få till bra relationer med väst. Idag förstår de nog det, men tidigare har de inte insett att deras nationalism omöjliggör överenskommelser med globalisterna. Globalisterna vill inte. Globalisterna vill bara ha bort den typen av regimer. De vill ha bort Putin, Orbán och regeringen i Polen. Alla måste ansluta sig till den globalistiska synen.

 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program