Attacken: EU ”styrs av psykopater” i händerna på en ”läkemedelsmaffia”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Europaparlamentarikern Mislav Kolakusic fortsätter angripa EU:s maktelit och dess hantering av den så kallade pandemin. EU arbetar inte alls för folkets bästa eller hälsa, utan är i händerna på en maffialiknande läkemedelsindustri, hävdar han i ett tal.

Det är den kroatiske EU-parlamentarikern och den tidigare domaren Mislav Kolakusic som nu gjort ännu ett häpnadsväckande uttalande gällande covid, ”vaccinen” och EU.

Som vanligt skräder han inte orden.

– Den så kallade covidpandemin har bevisat att vi är omringade av ett stort antal psykopater, som styr länder och Europa. Deras beslut kan leda till döden för hundratusentals eller miljontals européer. Under pandemin dog många för att de inte fick sjukvård eftersom ett stort antal avdelningar på sjukhusen var stängda eller inte tog emot patienter, säger han och fortsätter:

– Bara i Kroatien gjordes 50 procent färre medicinska undersökningar och operationer på sjukhus. Många dog för att de infekterades av bakterier på sjukhus under frekventa och medicinskt obefogade respiatorbehandlingar. Tre av mina vänner dog på det sättet.

– Jag hoppas jag kommer kunna se till att de som är ansvariga inte slipper undan ostraffat.

Sedan angriper han på nytt covidvaccinen, och liknar läkemedelsindustrin vid en maffia.

– Många har också dött eller fått sina hälsa försämrad efter att de tagit det så kallade vaccinet mot covid-19, trots att det inte ens borde kallas för ett vaccin. Det finns inte några bevis för dess effektivitet mot att förebygga sjukdom eller smittspridning, hävdar Kolakusic.

– Nu vill samma idioter eller psykopater – jag är inte riktigt säker på vad de verkligen är – göra alla våra medicinska data och medicinska historia tillgängliga för industrin. På grund av det stora antalet medvetet orsakade dödsfall och sjukdomsfall har läkemedelsindustrin med rätta kommit att kallas för en ”läkemedelsmaffia”. Alla våra läkarbesök kommer göras tillgängliga. Man kommer handla med vår data som med alla annan data. Det är ingen hemlighet att det finns många som bara ser människoliv som en del i ett spel om makt och pengar.

På sin Facebook går Europaparlamentarikern ännu längre, och hävdar att alla EU-medborgares hälsodata ”utgör grunden för skapandet av ett superbiologiskt vapen som mycket exakt kan avgöra vem som kommer få fortsätta leva och vem som kommer få avsluta sin resa eftersom någon tillräckligt mäktig tycker att det finns för många människor i världen och att vårt antal utgör ett hot mot klimatet och jordens överlevnad”.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program