Amerikansk toppmilitär uppmanar till kamp mot globalisterna

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Michael Flynn. Foto: U.S. Air Force-Susan A. Romano/Public domain

Den högt dekorerade pensionerade generallöjtnanten Michael Flynn hyllar de antiglobalistiska bönderna i Nederländerna och hoppas fler ska resa sig mot den ”globalistiska eliten”. Globalisterna försöker utplåna mänsklighetens frihet, menar han.

Det var i samband med en frihetsdemonstration mot World Economic Forum i Nederländernas huvudstad Amsterdam i helgen som den pensionerade amerikanske generallöjtnanten och USA:s 24:e nationella säkerhetsrådgivare, Michael Flynn, talade.

Flynn, som även varit chef för den militära underrättelsetjänst DIA, hyllade de nederländska bönderna som rest sig mot den ”globalistiska WEF-regeringen” i landet, som enligt bönderna försöker stjäla deras mark under täckmantel av klimatet.

– Jag vill säga några ord till de nederländska bönderna som slåss för sin frihet. Idag är en av de viktigaste dagarna i den frihetsälskande världens historia. Alla våra rättigheter är under attack. Vi har inte samtyckt till att våra friheter tas ifrån oss. Det är därför som många nationer nu reser sig mot sina tyranniska regeringar, sade han och fortsatte:

– Idag handlar om att visa stöd till Nederländernas bönder. Vi står starka vid er sida. Världen står bakom er.

Enligt Michael Flynn är människors friheter under attack överallt i världen. I länder som Kanada, Australien, Brasilien, Frankrike, Italien, USA och Nederländerna, sade han.

Men bondeupproret i Nederländerna har tystats ner av mainstream-media. I Sverige har vanliga medier nästan inte publicerat nånting alls.

– Folk överallt engagerar sig i fredliga protester mot den globalistiska eliten, fortsatte Michael Flynn. Vi uppmuntrar människor överallt att ena sig. Stå upp och tala ut. Sprid Nederländernas flagga på era sociala medier. Se till att människor över hela världen får veta att vi står på böndernas sida i deras kamp för frihet.

– Idag är vi alla nederländska bönder. Er kamp är vår kamp. Vi applåderar ert mod, och vi slåss för att försvara er mark. Gud vare med er!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program