Advokat: Pandemin är en globalistisk statskupp

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

De restriktioner som införts för att bekämpa coronasmittan handlar inte om hälsa utan om superrika globalister som försöker överta den roll som demokratiska regeringar tidigare haft. Det hävdar den tysk-amerikanske advokaten Reiner Füllmich, som nu samlar in bevismaterial för att kunna stämma aktörer som varit drivande i pandemin.
– Ännu en gång är det globalister bakom kulisserna som drar i trådarna, säger Füllmich i en exklusiv intervju med Swebbtv.

Den tysk-amerikanske advokaten Reiner Füllmich har intervjuat över 150 experter angående covid-19 och coronapandemin.

Füllmich hävdar bland annat att pandemin baseras på ovetenskapliga PCR-tester, och att lösningarna därmed blivit likartade över hela världen.

– Alla åtgärder är baserade på dessa PCR-test. Allihopa. Vaccinen är likadana och har samma komponenter överallt. Restriktionerna är likadana: masktvång, social distansering och nedstängningar, som uppfanns av Kina – inte för hundra år sedan utan våren 2020, säger han till Swebbtv.

– Vi sitter alltså alla i samma båt och behöver en gemensam rättslig kraftansträngning.

Enligt Füllmich har världens folk blivit förråda av sina politiker och egentligen handlar pandemin om ett globalistiskt maktövertagande, en statskupp ledd av superrika och multinationella företag.

– De superrikas plundring av skattebetalarnas medel har pågått i decennier. Detta uppdagar sig nu mitt framför ögonen på oss. Förutom rättsliga åtgärder måste vi därför fortsätta informera människor om vad som verkligen händer. Vi måste bekämpa dem som försöker splittra oss. Ännu en gång är det globalister bakom kulisserna som drar i trådarna, säger Reiner Füllmich.

– Många tror att våra regeringar bara gör misstag och hoppas att de kommer rätta till dessa misstag. Men våra regeringar är inte våra regeringar längre, åtminstone inte i Tyskland eller i USA, och troligen inte i många andra länder heller, fortsätter han.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program