100 procent IVA-fall ”vaccinerade”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Foto: Swebbtv arkiv

”Vaccinerade” fortsätter utgöra en mycket kraftig majoritet bland de som smittas, hamnar på IVA eller dör med covid-19. Det visar återigen Folkhälsomyndighetens egen statistik. Vissa veckor är siffrorna till synes absurda, om nu det så kallade vaccinet var avsett att skydda människor. Vecka 1 i år registrerades 394 avlidna med covid i Sverige, varav 35 var ovaccinerade och hela 359 vaccinerade.

Idag släppte Folkhälsomyndigheten sina senaste covidsiffror. Och precis som föregående veckor, sedan lång tid tillbaka, är det främst ”vaccinerade” som drabbas.

”Hittills under vecka 4 har 3 nya intensivvårdade patienter med bekräftad covid-19 rapporterats”, skriver myndigheten i sin veckorapport.

Tittar man i den detaljerade statistiken, i den separata Excel-filen, ser man att alla tre är ”vaccinerade”. Noll är alltså ovaccinerade. Det finns dock en fördröjning i rapporteringen, vilket innebär att siffran kan komma att ändras.

Veckan innan, vecka 3, rapporterades 13 IVA-fall, varav 1 var ovaccinerad och 12 var vaccinerade. Vecka 2 registrerades 21 IVA-fall, varav 7 var ovaccinerade och 14 vaccinerade. Vecka 1 rapporterades 46 IVA-fall, varav 10 var ovaccinerade och 36 vaccinerade.

Även bland avlidna med covid fortsätter vaccinerade dominera. Vecka 4 har hittills 46 avlidna rapporterats, varav 2 var ovaccinerade och 44 var vaccinerade.

Vecka 3 registrerades 188 avlidna, varav 22 var ovaccinerade och 166 vaccinerade. Vecka 2 rapporterades 290 dödsfall med covid, varav 34 var ovaccinerade och 256 vaccinerade. Vecka 1 registrerades hela 394 avlidna, varav 35 var ovaccinerade och 359 vaccinerade.

Vecka 4 registrerades 1.390 smittfall av covid i landet. 135 var ovaccinerade, 1.255 vaccinerade.

Folkhälsomyndigheten redovisar inte längre antalet vaccinerade och ovaccinerade i sin veckorapport. Men om man laddar ner Excel-filen med data kan man alltså ännu se siffrorna.

Läs tidigare artiklar:

Vaccinexpertens larm: ”Naturen kommer avgöra hur pandemin slutar”
Läkaren: Vaccinet har fått motsatt effekt – ”häpnadsväckande”
Professor: ”Vaccinet” det största fiaskot någonsin – måste stoppas ”omedelbart”

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program