Vaccinexpertens larm: ”Naturen kommer avgöra hur pandemin slutar”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Människan skulle inte ha lekt med mänsklighetens biologi och massvaccinerat mitt under en pandemi. Det var ett stort misstag, och nu kommer naturen sätta människan på plats. Naturen, inte människan, kommer avgöra hur covidpandemin fortsätter och slutar. Covid-19 har förvandlats från en pandemi ”till en immunflyktpandemi”, säger virologen och vaccinexperten dr Geert Vanden Bossche till Swebbtv.
– Vi har glömt att med denna massvaccination har vi stört en mycket viktig balans mellan värdens immunsystem och viruset. Och denna balans kommer återställas av naturen. Men det kommer komma till ett enormt pris, säger han.

Att de så kallade covidvaccinen skulle kunna hinna ikapp coronaviruset är totalt nonsens. Det säger Geert Vanden Bossche i en intervju med Swebbtvs Jesper Johansson och Katerina Janouch.

Viruset flyr hela tiden undan de antikroppar som vaccinet skapar.

På grund av massvaccineringen drivs pandemin framåt – på ett okontrollerat sätt.

– Viruset som startade spanska sjukan 1918 var exakt detsamma som avslutade pandemin. Det betyder inte att det under tiden inte fanns mutationer, men ingen av dessa mutationer lyckades utkonkurrera den ursprungliga stammen. Och det berodde på att det inte fanns något artificiellt immuntryck på viruset, vilket är väldigt, väldigt annorlunda med vaccinen.

– Högvaccinerade länder har varit en grogrund för varianter av immunflykt. Därför vändes den naturliga pandemin till en pandemi av varianter av immunflykt. Detta har aldrig någonsin hänt innan vid en pandemi, fortsätter han.

Geert Vanden Bossche tror dock inte att detta gjorts medvetet, för att till exempel decimera befolkningar. Det går nämligen inte att kontrollera vad som sker.

Han köper inte sådana ”konspirationsteorier”.

– Idag är pandemin helt – helt – utom kontroll, säger han.

– Men det som hände är förstås att Världshälsoorganisationen, WHO, utropade detta som en hälsonödsituation av globalt intresse. WHO är helt beroende av ”Big pharma”. Logistiskt har de inga operationella enheter. De är beroende av läkemedelsjättarna. Så de öppnade dörren för ”Big pharma”. Och såklart, tro inte att ”Big pharma” bryr sig om din hälsa. Detta handlar om att berika aktieägarna. Och så plötsligt började denna virusstam röra på sig och det är så det plötsligt blir massivt implementerat, eftersom det officiellt är en hälsonödsituation av globalt intresse. Så vem kan leverera den här typen av vaccin i denna kvantitet? Vem kan tillverka dem och distribuera dem så snabbt? Det finns bara en som kan göra det: ”Big pharma”.

Hans prognos om viruset inför framtiden är ganska skrämmande.

– Jag tror inte att mänskligheten vid det här laget har något inflytande på vad som kommer hända. Naturen kommer bestämma. Mänskligheten har blivit väldigt stark i att utveckla tekniker, men vi har glömt en sak, biologin. Vi har glömt att med denna massvaccination har vi stört en mycket viktig balans mellan värdens immunsystem och viruset. Och denna balans kommer återställas av naturen. Men det kommer komma till ett enormt pris. Även om vi stoppar massvaccinationen idag… Omikron har kastat bränsle på elden och har själv försörjt fortsättningen av denna pandemi. Även om vi stoppar massvaccinationen över hela världen idag, så kommer vi inte stoppa utvecklingen av denna pandemin. Vi har förvandlat en pandemi till en immunflyktpandemi. Naturen kommer avgöra hur detta kommer utvecklas och sluta.

Och oavsett hur mycket frågan diskuteras, kommer dessa diskussioner bli obsoleta, föråldrade.

Nu är det naturen som avgör. Människan har lekt färdigt.

Det mest intressanta är inte heller hur många som till exempel ligger på sjukhus just nu, utan det långsiktiga perspektivet. Detta eftersom det handlar om en evolutionär process av ett virus som utvecklas på grund av immuntryck.

– Detta är min fasta övertygelse, och jag betonar detta utifrån min vetenskapliga analys.

Geert Vanden Bossche säger också att han precis skrivit klart sin nya bok, som han ska namnge: ”Den ofrånkomliga immunflyktpandemin”.

Se hela intervjun:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program