”Wokeism är ett mentalt virus som påverkar din verklighetsuppfattning”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Jack Posobiec. © Foto: Gage Skidmore (CC BY-SA 2.0)

Den samhällsomstörtamde vänsteridén ”wokeism” är ett mentalt virus ”som påverkar din uppfattning eller din förmåga att förstå och interagera med verkligheten”. Det säger den amerikanska debattören Jack Posobiec.

”Wokeism”, som ingår i kulturmarxisternas vänsterideologiska vapenarsenal mot väst och som sprids via media och makthavare, är ett mentalt virus.

Det hävdar den amerikanska journalisten, debattören och tidigare underrättelseofficeren Jack Posobiec under den konservativa konferensen CPAC Hungary.

Ungerns premiärminister Viktor Orbán har gjort en liknande jämförelse.

– Jag tycker han har rätt, säger Jack Posobiec. Vi kallar det för ett virus i sinnet. Ett virus i sinnet. Det är ett virus som påverkar din uppfattning av eller din förmåga att förstå och interagera med verkligheten. Och eftersom du motsätter dig verkligheten så kraftfullt, får viruset dig att agera genom att stödja insitutioner, stödja lagar, stödja falska sanningar och försöka omforma verkligheten efter din förvridna uppfattning av vad verkligen borde vara.

– Viruset sprids eftersom det är smittsamt. Det sprids via sociala medier, det sprids via propaganda till barn, det sprids via TikTok, det sprids via mainstream-media och tv-program och på många platser i USA där vi tyvärr inte har samma fantastiska lagstiftning som Ungern har, som förhindrar den här typen av propaganda från att visas för barn.

– Jag hoppas att USA följer i Ungerns fotspår och inför samma lag i hela landet.

Wokeism är vänsterns nya försök att kullkasta samhället genom de utstötta och påstått förföljda. Arbetarklassen, som vänstern tidigare försökte utnyttja, ansågs nämligen vara oduglig för att genomföra en stor revolution. Wokeism har sin grund i Frankfurtskolan och Herbert Marcuse.

Se hela sändningen från CPAC Hungary HÄR.

Se klipp HÄR.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program