Visselblåsare: Biverkningar från vaccinen rapporteras inte

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Biverkningar från coronavaccinen är många men rapporteras inte som de ska. Det hävdar en visselblåsare, en sjuksköterska, i USA. Sjuksköterskan kontaktade Project Veritas, som nu gjort en intervju med henne.
– Vaccinet är fullt av skit!, säger en läkare i visselblåsarens inspelningar.

Det är de granskande journalisterna på Project Veritas som gjort ännu ett uppmärksammat avslöjande. Den här gången om biverkningar från covidvaccinen.

Visselblåsaren heter Jodi O’Malley, en sjuksköterska som upptäckte att många människor som tagit vaccinet får svåra biverkningar, däribland allvarliga hjärtproblem.

– Jag har sett dussintals människor komma in med biverkningar, säger hon i programmet.

Bland andra en av hennes kollegor, som egentligen inte ville ta vaccinet på grund av religiösa skäl. Personen fick så svåra biverkningar att hon dog.

Enligt visselblåsaren befinner sig vaccinet i ”steg tre” och där ska data noga samlas in, men det blir de inte. Biverkningarna rapporteras inte som de ska, hävdar hon.

– Det är allas ansvar att samla in denna data och rapportera den. Om vi inte samlar in datan och rapporterar den, hur ska man då kunna säga att detta är säkert och godkänt för användning?

Jodi O’Malley har även spelat in sina kollegor och deras ängslan om vad covidvaccinen gör med människor. Bland annat ett samtal mellan två läkare som är oeniga om rapporteringen och forskningen bakom covidvaccinet:

– Det har förmodligen inte gjorts eftersom regeringen inte vill visa att covidvaccinet är fullt av skit, säger den ena läkaren.

Läkaren delar uppfattningen att biverkningarna inte rapporteras korrekt, och förklarar att detta förmodligen beror på att ”de vill sopa dem under mattan”.

Visselblåsaren säger hon är medveten om att hon kan råka illa ut genom att gå ut med denna information. Men hon ville göra det ändå. Det avgörande var händelsen med kollegan som dog efter påtvingad vaccinering.

– Vilken typ av person skulle jag vara om jag kände till allt detta? Detta är ondska på högsta nivå. Du har FDA (USA:s livsmedels- och läkemedelsmyndighet), du har CDC (USA:s nationella folkhälsomyndighet), som ska skydda oss, men de står under regeringen. Allt vi gjort hittills är ovetenskapligt, säger Jodi O’Malley.

– I slutet av dagen handlar det om din hälsa, och den kan du aldrig få det tillbaka. Och det handlar om din frihet och om att leva i ett fredligt samhälle.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program