Trump: USA bakom statskuppen i Ukraina – ska återta Vita huset och rensa ut ”krigshetsare” och ”globalister”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Donald Trump verkar nu på allvar inleda sitt försök att återta Vita huset 2024. Han har nämligen publicerat ett historiskt viktigt tal, där han bland annat pekar finger åt USA:s utrikesdepartementet för upproren i Ukraina. 2014 genomfördes en blodig statskupp i landet. Nu måste Amerika göra sig av ”krigshetsare” och det ”korrupta globalistiska etablissemanget” som idag härskar inom den amerikanska staten, säger han bland annat.

– Tredje världskriget har aldrig varit närmare än det är just nu, inleder Donald Trump. Vi måste städa rent huset från alla krigshetsare och ”Amerika sist”-globalister, den djupa staten, Pentagon, utrikesdepartementet och säkerhetsindustriella komplexet.

Att det inte startades något krig under Trumps administration beror på, enligt honom själv, att han är den ende amerikanska president på decennier som avvisat de ”katastrofala råd” som många i den djupa staten försökte lura på honom att följa.

Sedan säger han att amerikanska UD låg bakom upproret i Ukraina.

– I årtionden har vi haft exakt samma personer, däribland Victoria Nuland (idag USA:s utrikesminister för politiska angelägenheter och 2014 biträdande statssekreterare för europeiska och eurasiska frågor, vår anm) och många andra precis som henne, som varit besatta av att driva Ukraina till Nato. För att inte tala om utrikesdepartementets stöd till uppror i Ukraina. Dessa människor har sökt en konfrontation under lång tid, mycket likt det man gjorde i Irak och andra delar av världen. Och nu tippar vi på kanten till tredje världskriget. Många människor ser det inte, men jag ser det, och jag har haft rätt i många saker.

Detta ursäktar dock inte Rysslands invasion förra året, säger han och påpekar att det aldrig hade kunnat ske om han varit president. Inte en chans.

– Men det betyder att vi i Amerika måste göra oss av med det korrupta globalistiska etablissemanget som i årtionden misslyckats med alla större utrikespolitiska beslut. Och det inkluderar president Biden, vars eget folk har sagt att han aldrig tagit ett bra beslut när det gäller andra länder och krig. Vi måste ersätta dem med personer som stödjer amerikanska intressen.

Trump klargör att han tänker ”slutföra uppdraget” när han återtar Vita huset 2024.

Han ska reformera utrikesdepartementet, Pentagon och säkerhetstjänsterna det första han gör. Dessa institutioner kommer vara ”helt andra platser” i slutet av hans nästa administration, förklarar han. Lobbyister och det militärindustriella komplexet ska också stoppas.

– Titta på de globalistiska krigshetsardonatorerna som stödjer våra motståndare, fortsätter Trump. Det beror på att de är krigskandidater. Jag är presidenten som levererar fred – fred genom styrka. Det finns en anledning till att vi inte hade någon konflikt (under min administration), det finns en anledning till att vi inte hamnade i krig, och det var för att andra länder respekterade oss.

– Vi skulle kunna avsluta Ukrainakonflikten på 24 timmar med rätt ledarskap. I slutet av mina nästa fyra år kommer krigshetsare, bedragare och förlorare inom de högre leden i vår regering alla att vara borta. Vi kommer ha en ny grupp av kompetenta nationella säkerhetstjänstemän som tror på att försvara USA:s vitala intressen framför allt.

Lyssna på hela talet HÄR.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program