Sveriges politiker ”en skam” – man kan tro ”att de alla är köpta”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

WHO:s pandemifördrag och ändringar av det internationella hälsoreglementet (IHR) kan misslyckas, larmar organisationen nu själv om. Men inte för att Sveriges samlade politiker protesterade, utan på grund av vanliga människors informationsspridning. Att svenska makthavare inte försökt stoppa globalisternas planer är skamligt. Man kan ”inte tro annat än att de alla är köpta”, säger riksdagsledamoten Elsa Widding, en av de främsta kritikerna mot WHO:s förslag, till Swebbtv Nyheter.

Tidigare i veckan varnade WHO för att man kanske inte får igenom sin planerade pandemilag och ändrade globala hälsoregler. Motståndet har nämligen varit för stort. ”Fake news, lögner och konspirationsteorier” på nätet, som WHO uttrycker det, har underminerat förslagen.

WHO tillbakavisar påståendet att förslagen hotar länders suveränitet.

Enligt Elsa Widding, som konfronterat regeringen om WHO:s planer, har inte bara hon utan ”väldigt duktiga advokater” noga granskat förslagen.

– Det råder ingen som helst tvekan om vad det här handlar om, säger Elsa Widding till Swebbtv.

För att förstå det måste man ju dock vara ”läskunnig” och begripa vad där står, menar hon.

Men det är klart. Går något igenom det ”demokratiska” hållet kan det ju alltid hävdas att det inte hotar landets suveränitet.

– Det står att vi förväntas ändra vår lagstiftning helt i linje med det här, fortsätter Widding. Då kan man väl säga att om vi är så korkade att vi skulle ställa upp på den här medicinska tyrannin, så hotar det inte vår suveränitet – eftersom vi självmant ställer upp på det här eländet.

– Så vi får verkligen hoppas att vi nu har lyckats. Vi är ganska många som jobbat intensivt med det här. Och jag har jobbat tillsammans med flera andra länder. Det här måste bara stoppas. Och det är en skam för Sverige att vi har politiker som inte ser det här klart och tydligt. Man kan inte tro någonting annat än att de alla är köpta på ett eller annat sätt.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program