Macgregor: Svenskarna är hjärntvättade får

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Foto: Youtube/ Stephen Gardner (Se hela intervjun HÄR)

Varför går Sverige med i Nato och skriver på ett militäravtal med USA? För att USA/Nato vill få tillgång till militärbaser här uppe, förklarar Douglas Macgregor i en intervju med Stephen Gardner. Och att många svenskar gick på Nato-psykosen är inte så konstigt, enligt Macgregor, eftersom det är en så fåraktig grupp som tror på allt staten säger, hävdar han.

Sverige och Finland hade kunnat vara fredliga platser där diplomatiska förhandlingar om konflikter hade kunnat ske.

Det påpekar den amerikanska arméöversten och militäranalytikern Douglas Macgregor, som även har en doktorsexamen i internationella relationer.

Men nu blir det inte så. Vi ska i stället in i krigsmaskinen. För att konfrontera Ryssland.

– Det är farligt. För Ryssland utgör inget hot, säger Douglas Macgregor. Men om vi fortsätter att omringa och hota Ryssland. Gud vet vad som händer om vi placerar missiler och radar där uppe. Alla möjliga saker kan hända i framtiden, men det är saker som vi provocerat fram.

– Svenskar och finnar som grupp skulle jag karakterisera som får (”sheeple”).

– De tror på vad helst deras regering säger. Jag har varit i Sverige många gånger. Jag älskar platsen och uppskattar folket.

Men när han pratar med svenskar vill han kräkas. För de är så mentalt kontrollerade.

– Ett problem jag har med dem är att de alltid besvarar en fråga med att ”Alltså, staten har gjort en undersökning och dragit slutsatsen att det är bra”. Som en amerikan sade jag (kräkljud).

– Varför i helvete skulle man vilja lita på staten? Jag litar inte på min, fortsätter Douglas Macgregor. Och jag tycker inte att man villkorslöst ska lita på någon alls någonstans. Jag vill veta varför. Jag trodde det var det som urskilde oss amerikaner. Folk kom ju hit för att de var trötta på sin gamla regim, för att de ville ha något att säga till om. Och den som gör något mot oss kommer få höra ”varför”. Men jag hör inte många ”varför” längre.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program