Sverige har sålts ut till oligarkins krigsmakt – allt går ut på att störta Ryssland

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Hur kommer det sig att USA har nästan tusen militärbaser runt om i världen? För att det officiella narrativet om USA och Nato som berättas i väst, inte stämmer överens med verkligheten. USA:s militärmakt är inget försvar av USA, utan är oligarkins och ”globalisternas instrument”, förklarar Lars Bern i Swebbtv Omvärldsanalys. Och nu ska Sverige in i denna krigsmaskin, under förevändning att vi behöver ”försvaras”. Men egentligen handlar allt om att störta Ryssland – till varje pris.

USA och Nato startar och iscensätter krig för att lägga under sig land efter land. Det är vad som ytterst pågår i världen. Syftet är bland annat få kontroll över naturresurser.

– USA:s krigsmakt och Nato är globalisternas instrument, säger Lars Bern i Swebbtv.

Det är i realiteten av så absurt att den amerikanska militären alltså egentligen inte handlar om att försvara USA, som ligger tryggt mellan Stilla havet och Atlanten.

Det handlar om att försvara andra intressen.

– USA:s krigsmakt är inget försvar av Amerika. Det ska vi komma ihåg, fortsätter Bern. Utan den här enorma krigsmakten är uppbyggd och utrustad för att sköta sådana här krig åt oligarkin, åt den ekonomiska eliten.

– Vi ska också notera att den här amerikanska krigsmakten har 900 baser i 170 länder. Det behövs inte för att försvara USA. Utan allt går ut på att använda den här militärapparaten för att få kontroll över alla världens länder, alla områden på jorden, alla naturresurser.

Det är därför man är ute efter Ryssland, som man inte kontrollerar längre.

– Ryssland måste till varje pris inkorporeras i det här systemet. Det är ett absolut mål för oligarkin. Därför att Ryssland sitter uppskattningsvis på en tredjedel av världens strategiska resurser. Man tror att Ryssland har större oljereserver än Mellanöstern.

Men Ryssland har ”en regim som är nationalistisk, och den måste till varje pris störtas”.

– Det är därför vi tvingats in i Nato, för att vi ska vara en del i globalisternas krigsapparat, säger Lars Bern i Swebbtv. Man ger sig inte förrän man störtat Ryssland. Det är därför man har satt igång den här krigshetsen mot ryssarna. Kriget i Ukraina är ett proxykrig, där oligarkin med hjälp av det ukrainska folket för ett krig mot ryssarna – som man nu är på väg att förlora. Så man är mer eller mindre desperata. Risken är att det kommer spåra ur fullständigt.

Att Ryssland vill ockupera Europa är rent trams. Här finns inga viktiga strategiska resurser.

– De vill bara ha en säker gräns.

Se hela:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program