”Svängdörrar mellan läkemedelsindustrin och medicinska myndigheter”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Oavsett om du hade haft covid eller inte så skulle du ta läkemedelsindustrins ”vaccin” mot smittan, enligt ”experter” och myndigheter. Denna uppmaning har en brittisk hjärtläkare kallat för ”det mest kriminella” av allt under den så kallade pandemin. För sprutorna är nämligen inte ofarliga, vilket man numera även kan läsa om i gammelmedia. Men att myndigheterna så okritiskt marknadsförde preparatet – ”vaccinet” – är inte så konstigt, eftersom ”det råder svängdörrar mellan läkemedelsindustrin och de medicinska myndigheterna”, säger Lars Bern i Swebbtvs senaste vetenskapsprogram. Systemet är så korrupt att var och en måste ta ansvar för sin egen hälsa, påpekar han.

Inte ens mainstream-media kan längre hålla tyst om covidvaccinets skadeverkningar. Nyligen rapporterade Aftonbladet i en viral artikel om ”Ökad risk för sjukdomar av vaccinet”.

Men hur kommer det sig myndigheterna fortfarande är så dämpade om dessa negativa effekter av skandalvaccinet – som följdes av 17 miljoner dödsfall runt om i världen?

– En av orsakerna är att det råder svängdörrar mellan läkemedelsindustrin och de medicinska myndigheterna, säger Lars Bern i Swebbtv. Människorna som jobbar på de här myndigheterna, hela deras karriär, är beroende av att kunna göra karriär även inom läkemedelsindustrin.

– Och det här ser vi ju ofta exempel på, hur läkemedelsföretag rekryterar tjänstemän och hur tidigare forskare inom industrin går över till det här myndigheterna.

Enligt Bern handlar det om ett ”socialt nätverk som håller ihop”.

– De har gemensamma karriärvägar. I USA har man ju inga som helst hämningar, fortsätter han.

– Där ser man ju hur generaldirektörer för de medicinska myndigheterna kan bli VD:ar inom läkemedelsindustrin och vice versa.

– Vi kan alltså inte lita på systemet. Vi måste ta ansvar för vår egen hälsa. Tyvärr.

Se även följande inslag om den vaccinstudie som gammelmedia alltså nyligen skrev om. Media försökte tona ned allvaret i studien. Men hur väl stämmer det?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program