17 miljoner dödsfall efter covidvaccinen: ”Inga liv räddades”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Arkivbild. © Foto: VisbyStar (CC BY-SA 4.0)

Nya data tyder på att de så kallade covidvaccinen ”inte har räddat liv, men istället resulterat i 17 miljoner dödsfall och ökat dödligheten av alla orsaker i 17 länder”, rapporterar Epoch Times.​ Detta med hänvisning till en ny studie.

Det är tidningen Epoch Times som rapporterar om en ny studie som går emot idén att covivaccinen räddat människor och förhindrat dödsfall.

Forskarna har granskat dödlighet av alla orsaker i 17 länder och upptäckt att vaccinen inte haft någon gynnsam effekt på att minska dödligheten, förklarar tidningen.

I stället fann man oöverträffade toppar av dödsfall ”av alla orsaker” i länderna, särskilt bland den äldre befolkningen, i samband med tredje och fjärde vaccindoserna.

Enligt forskarna handlar det om en genomsnittlig dödlig toxicitet av en död per 800 injektioner i alla åldrar och länder – eller totalt 17 miljoner ”vaccinrelaterade dödsfall över hela världen” efter 13,25 miljarder injektioner fram till den 2 september 2023, skriver Epoch Times.

– Det är mycket oroande att dessa författare hittat en konsekvent trend bland sjutton länder som visar en betydande ökning av dödlighet av alla orsaker som sammanfaller med omfattande covidvaccinering. Deras uppskattning av en död per varje 800 injektioner globalt är alarmerande, säger Stephanie Seneff, seniorforskare vid Massachusetts Institute of Technology (MIT), i ett e-post till Epoch Times.

Det är troligt att ”vaccinen” är ”extremt giftiga” och inte borde ha godkänts av tillsynsmyndigheter, förklaras det vidare i artikeln.

Enligt Seneff är ”dödlighet av alla orsaker” en bra funktion i statistiska medicinska analyser eftersom det inte finns någon tvetydighet gällande huruvida någon dött eller inte.

Studien beskriver det som ”osannolikt” att ökningen av dödligheten av alla orsaker som sammanfaller med vaccinen kan bero på något annat än just vaccinen, påpekar Epoch Times.

En av studiens författare säger till tidningen att det finns ”inga bevis” i datan om att covidvaccinen varit gynnsamma. ”Inga liv räddades”, säger han och påpekar även att risken för dödsfall per injektion ökar exponentiellt med åldern, varför injektionen av äldre, som makthavarna fortfarande håller på med, måste avslutas omedelbart. Det handlar i själva verket om något som kan jämföras med att utsättas för ett giftigt ämne, hävdas det.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program