Storkonferens mot covidtyranni i Malmö – Kennedy Jr. och Yeadon talar

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Den 13-15 maj arrangeras en stor konferens i Malmö mot den ”teknokratiska agenda” som globalister och deras politiska underhuggare försöker införa i världen. Det kommer bli en av de mest unika diskussionerna i ämnet hittills, säger en av talarna till Swebbtv Nyheter.

Det är i Malmö som det snart arrangeras en stor konferens mot den teknokratiska tyranni som anses omgärda covid och ”hälsokrisen” i världen.

Konferensens syfte är att diskutera hur mänskligheten tillsammans kan ”sätta stopp för den teknokratiska agenda som implementeras med full kraft”.

Bland talarna finns framstående covid- och vaccinkritiker som juristen Robert F. Kennedy , Jr., den tyske EU-parlamentarikern Christine Anderson samt den kanske mest kände av alla: förra chefsforskaren på Pfizer, Michael Yeadon.

Kennedy och Yeadon är dock två av tre talare som inte har möjlighet att resa till Malmö. Men över 20 andra talare kommer vara på plats, kan man läsa på hemsidan.

Även dansken Mads Palsvig, som arbetat som trader på bland annat den amerikanska investmentbanken Morgan Stanley, kommer medverka.

– Detta är en händelse för alla de som vill ta tillbaka det som är vårt. Alltså vår grundlag och våra mänskliga rättigheter som våra regeringar struntar i, säger Palsvig till Swebbtv och fortsätter:

– De följer råd från privatägda och privatkontrollerade internationella organisationer. Det är, enligt min mening, landsförräderi. Det har i alla fall inget med demokrati att göra.

Vidare förklarar Palsvig att konferensen i Malmö troligen är första gången som så många prominenta personer i ämnet samlas på en och samma plats. Även mikrobiologen Sucharit Bhakdi, som enligt Palsvig var den första läkaren som varnade för faran med munskydd, deltar.

– Det kommer vara så många spännande människor där. Det har aldrig någonsin hänt förut i Danmark eller i Sverige, säger Mads Palsvig.

Biljetter till ”Northern Light Convention” går att köpa på scandinavianfreedom.events. Det kommer också gå att följa konferensen via internet.

Se Swebbtvs inslag:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program