Snart 10.000 underskrifter i antiglobalistiskt upprop

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Foto: Skärmdump exitwho.se

Nästan 10.000 svenskar har nu skrivit på det antiglobalistiska uppropet ”Exit WHO”, som vill att Sverige lämnar WHO, Världshälsoorganisationen.

Uppropet Exitwho.se, som Swebbtv Nyheter skrev om tidigare i sommar, har nu lyckats komma upp i nästan 10.000 underskrifter.

Rörelsen vill bland annat att Sverige lämnar den globalistiska organisationen WHO, Världshälsoorganisationen, som finansieras av Bill Gates.

Detta med anledning av WHO:s planerade pandemilag och globala hälsoreglemente.

”Förändringarna innebär i praktiken att WHO blir ett lagstiftande organ istället för ett rådgivande organ. Om medlemsländerna inte motsätter sig förändringarna innebär det att WHO får juridiskt bindande makt över Sverige och Sveriges befolkning samt övriga medlemsländer vid en av WHO utlyst hälsokris”, skriver man på sin hemsida.

”Sveriges självbestämmande försvinner om WHO tillåts bli en överstatlig lagstiftande organisation med oantastlig beslutanderätt som nu föreslås”, påpekar man också.

WHO har från många håll blivit hårt kritiserat för sin hantering av den så kallade covidpandemin.

Den 1 oktober planerar Exit WHO en stor demonstration mot WHO:s föreslagna nya makt.

”Uppropet Exit WHO, som vi är en av initiativtagarna till, närmar sig 10 000 underskrifter. De senaste två dagarna har antal nya signaturer tagit fart igen: 145 igår, 156 hittills idag. Fortsätter det med denna fart når vi 10 000 lördag 19 augusti”, skriver Läkaruppropet, som ingår i Exit WHO, på X på fredagen.

Skriv på uppropet HÄR.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program