Analysen: ”Globalisterna vill förstöra Ryssland, precis som de förstört Västeuropa”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Foto: karta Aivazovsky/Wikimedia (public domain)/montage Swebbtv

Ryssland är ”globalisternas fiende” eftersom landet inte vikit sig för globalisternas idéer på samma sätt som Västeuropa gjort, säger den amerikanska militäranalytikern Douglas Macgregor i en intervju. Därför måste Putin bort.

Massinvandring, stolliga wokeidéer med mera har blivit en realitet i Europa. Men inte i Ryssland.

Det är bland annat detta som ”globalisterna” vill ändra på genom sitt proxykrig i Ukraina, enligt den amerikanska militäranalytikern Douglas Macgregor.

Att landet har enorma resurser, är en bonus.

– Deras agenda är att förstöra Ryssland. Varför? De vill ersätta Putin eftersom han sitter på den sista stormakten i Europa som har en nationell identitet, ett nationellt språk och en nationell kultur som vilar på grunden av ortodox kristendom.

– Det gör Ryssland till globalisternas fiende. Vad har globalisterna gjort med våra länder?, fortsätter han och tar bland annat massinvandringen som exempel.

Globalisterna vill ”förstöra vår nationella identitet, eliminera vår nationella kultur”, hävdar han.

– Utplåna all kvarvarande makt som kristendomen har kulturellt i väst, fortsätter Macgregor. Och de vill göra samma sak mot Ryssland. Sen har Ryssland en bonus, enorma resurser i form av mineraler, jordbruk, olja, gas och många andra sällsynta metaller. Om man kan plocka bort Putin och ta sig in i Ryssland, kan man ta deras resurser och berika sig själva. Det är där vi är. Och det är därför Ryssland måste krossas. Men Ryssland håller ut.

Se klipp HÄR.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program