Senatorn: Klimateliten frossar i lyx och sprider fattigdom – ”Äckligt”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Den australiensiska senatorn Malcolm Roberts, från partiet One Nation, är tillbaka. Nu hävdar han bland annat att Australiens senat infiltrerats av World Economic Forums ”lärjungar”. Han anser att WEF-kopplade politiker bör ses som ett nationellt säkerhetshot. Samtidigt lovar han att ”stå emot kriget mot jordbruket”. Enligt Roberts är det som pågår i världen nu ett försök från miljardärer att ”göra alla andra fattigare”.

Det är Malcolm Roberts, senator för Queensland i Australien, som återigen går till angrepp mot globalistgruppen World Economic Forum.

Han vill stoppa klimatglobalisternas ”Great Reset” och i stället se ett motstånd.

– I ett tidigare tal uppmanade jag Australien att förkasta World Economic Forums ”Great Reset” och i stället initiera ”The Great Resist”. Det var inga tomma ord, säger han i parlamentet.

Sedan påpekar han att World Economic Forum öppet skryter om hur man infiltrerar västerländska regeringar genom sitt program ”Young Global Leaders”, där man lär upp blivande politiker.

Några av WEF:s lärjungar finns i Australiens senat och regering, hävdar han. Och det är allvarligt, tycker Roberts.

Hur detta ”inte har utlöst en nationell säkerhetsutredning” är bortom hans förståelse.

– Detta skulle vi verkligen titta mycket närmare på, med tanke på den samordning vi ser i den politik som genomföras av WEF-lärjungar som Jacinda Ardern (Nya Zeelands premiärminister) och Justin Trudeau (Kanada premiärminister), fortsätter senatorn.

– One Nation kommer att motstå överföringen av tillgångar från vanliga australiensare till rovbiljardärer. Detta var det oundvikliga och avsiktliga resultatet av de slösaktiga statliga covid-utgifterna, hävdar han.

Men Malcolm Roberts parti tänker även försöka stoppa andra saker.

– Vi kommer att motstå avhumaniseringen av kvinnor genom ett avkönat språk som raderar själva begreppet kvinna och mor. Vi kommer inte tillåta att familjen undermineras.

– Vi kommer stå emot kriget mot jordbruket som strävar efter att förstöra familjelantbruk och flytta livsmedelsproduktionen till företagsägda, tätortsnära, intensiva fabriker som producerar kemiskt drivna matliknande ämnen som australiensare ska äta medan eliten vråläter rött kött och skaldjur – något de gjorde på nytt förra veckan under (FN:s klimatkonferens) COP27 i Egypten. De ägnade sig åt lyx samtidigt som de spred fattigdom. Äckligt!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program