Professorn BRUTALT besviken på svenskar: ”Vaccinet är dödligt farligt – var är era hjärnor?”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Professor emeritus Sucharit Bhakdi, en thailändsk mikrobiolog född i USA, är gruvligt besviken på att även Skandinavien låtit sig luras av covidhysterin och den så kallade vaccineringen. ”Vaccinen” är mycket farliga, dödligt farliga – och meningslösa. Det säger han i en intervju med Swebbtvs Jesper Johansson. Sucharit Bhakdi planerade att tillbringa sina sista år i Skandinavien, men har nu ändrat sig eftersom han är så ”bittert besviken” på den vetenskapliga ignorans som visat sig bland skandinaver under covid. Hans kritik mot svenska läkare och så kallade experter är totalt skoningslös.
– Res er upp och läs på om dessa så kallade vaccin. För guds skull, ta tillbaka er skandinaviska identitet och säg nej! Oavsett vem som säger ja, så kan ni säga nej, för ni är suveräna!, dundrar professorn i en uppmaning till svenska folket i Swebbtv.

Det var i samband med konferensen Northern Light Convention i Malmö tidigare i år som Swebbtvs reporter Jesper Johansson intervjuade professor Sucharit Bhakdi, en världskänd kritiker mot covidvaccineringen och den officiella hanteringen av smittan.

Och vilken intervju det blev. Bhakdis kritik är så oförfalskad och kraftfull att den förkroppsligar all den ilska som människor i världen uttryckt mot regeringarnas covidåtgärder.

Sucharit Bhakdi märkte tidigt under ”pandemin” att något inte stod rätt till.

– Det var mitt första intryck. Att något var väldigt fel, märkligt och falskt, säger han och påpekar att han studerat infektionssjukdomar och mikrobiologi i över 40 år.

– Jag var orolig att något väldigt, väldigt orättfärdigt skulle göras.

Han ifrågasatte om politikerna verkligen med säkerhet visste att detta var ett helt nytt virus och att människor inte redan hade ett visst inbyggt skydd.

Covid-19 är uppenbarligen inte ett mördarvirus, enligt Bhakdi. Och han förstod tidigt att de så kallade vaccinen inte skulle fungera.

Sucharit Bhakdi hänvisar till en ny studie publicerad i Nature Medicine, där 36 personer mellan 18-30 år frivilligt utsatte sig för en tidig variant av viruset. Testpersonerna fick inte vara vaccinerade eller ha haft covid tidigare.

– Den här studien avslutar hela pandemin, säger han.

18 av dem som deltog smittades. De andra 18 smittades alltså inte.

Ingen fick allvarliga symptom.

– Viruset har svårigheter att angripa dig och multiplicera sig eftersom det naturliga motståndet är så kraftigt att hälften av de personer som kommer i kontakt med viruset inte ens skulle veta om att de kommit i kontakt med det. Och viruset skulle inte heller veta om det eftersom det inte lyckades mångfaldiga sig, säger Sucharit Bhakdi.

– De andra 18 blev smittade och PCR-testen visade detta mycket tydligt.

Två av de 18 smittade testpersonerna var totalt asymptotiska, alltså visade inga symptom alls. Men att asymptomatiska personer smittar andra är en myt och bygger på en bedräglig tysk studie, enligt Bhakdi.

Dessutom lyckades de 18 smittade producera skyddande antikroppar inom två veckor.

Kroppen kan känna igen delar av viruset och slå tillbaka.

Coronaviruset dödar inte personer under 70 år mer än influensan, fortsätter han.

– Det är inte ett mördarvirus. Det finns inget att bråka om. Allt är publicerat. Jag behöver inte vara en konspirationsteoretiker för att säga detta. Det är inte mina siffror, det är era siffror. Ni svenskar har dessa siffror. Danskarna har dem. Så man borde titta på siffrorna och ta till sig dem i stället för att prata så mycket strunt, förklarar Sucharit Bhakdi.

Men han är inte helt emot vaccin. Han tar rabies som exempel, som är 100 procent dödligt. Personer som riskerar utsättas för rabies ska absolut vaccinera sig, påpekar han.

Samtidigt är han är mycket kritisk till Världshälsoorganisationen, WHO.

– Världshälsoorganisationen är en organisation av skurkar, utan kunskap inom medicin eller immunologi. Om ni stolta skandinaver, som brukade vara ledande inom medicinsk forskning, följer dem så följer ni samma steg som kriminella. Kriminella som dödat så många människor, och skrävlat om det. Och ni trodde på dem, vilket är ännu mer oroväckande.

Enligt Bhakdi skapar vaccinen inte antikroppar som skyddar i luftvägarna. Och även det framgår av studier.

– Om du tar vaccinet skyddas du inte alls mot infektion. Tvärtom. Infektionen kommer bli värre och virusnivåerna kommer vara högre. Vaccineringen har aldrig fungerat, kan inte fungera, kommer inte fungera och är helt onödig. Vaccinen är dödligt farliga och har dödat så många stackars skandinaver. Gamla, unga och barn. Och ni låter detta ske på grund av er egen ignorans, vilket är skamfullt. Om ni inte inser detta snart, kommer ni vara förlorade precis som resten av världen, och det kommer vara ert eget fel. Ni, i ert fantastiska land, har alla möjligheter att ändra på detta. En gång i tiden trodde jag att jag skulle tillbringa mina sista årtionden i Skandinavien. Men det är gårdagens tanke. Jag är så bittert besviken på er.

Sucharit Bhakdi är särskilt kritisk till tyska forskare. Tyskarna är de värsta i världen, hävdar han – arroganta och ignoranta – medan svenskar och andra skandinaver varit de absolut bästa.

Åtminstone tidigare.

– Vad är detta? Var är logiken? Var är Skandinavien? Var är Sverige? Var är era hjärnor. Detta är otroligt, säger han i Swebbtv och fortsätter senare:

– Svenska läkare och forskare är lika dåliga som de tyska, och det är en skam. Allt finns i litteraturen. De här vaccinen är dödligt farliga, säger professorn och påpekar att läkare som till exempel försöker bagatellisera hjärtmuskelinflammation, som vaccinen kan orsaka hos dem som tar det, borde få sin läkarlicens indragen.

Enligt Sucharit Bhakdi reduceras mänsklighetens befolkning på grund av vaccinen och övriga så kallade covidåtgärder.

– Om ni vågar ge er på mitt barn, så kommer ni få med oss att göra. Vi kommer jaga er till världens ände. Det är vad svenskarna måste göra. Res er upp, och ställ de här personerna inför rätta! De fortsätter att ljuga för er. Jag förstår inte hur svenskarna kan acceptera hur deras nära och kära skadas och dödas. Jag kan inte förstå det, säger han i Swebbtv och påpekar att de ”värsta kriminella” är de makthavare som känner till att vaccinen dödar folk men låter det ske.

– Res er upp och läs på om dessa så kallade vaccin. För guds skull, ta tillbaka er skandinaviska identitet och säg nej! Oavsett vem som säger ja, så kan ni säga nej, för ni är suveräna! Annars kommer ni förlora era älskade, familjer, vänner och barn. Och en dag kommer era barn fråga er ”Hur kunde ni göra så här mot oss?”. Res er upp!, dundrar professorn fullständigt skoningslöst.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program