Professor: Israel mörklägger information om vaccinets biverkningar

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Covidvaccinering i Israel i december 2020. Foto: Eliran t

Israeliska myndigheter mörklägger information om covidvaccinets biverkningar, hävdar Retsef Levi, professor vid MIT och expert på riskhantering och hälsosystem, till Epoch Times. Liknande mörkläggning pågår inom hälsomyndigheter i andra länder, säger han.

Det är i en intervju med Epoch Times som MIT-professorn Retsef Levi anklagar den israeliska regeringen för att mörklägga information om biverkningar från det så kallade covidvaccinet.

– Precis som andra hälsomyndigheter i världen, döljer hälsoministeriet i Israel aktivt kritisk information om biverkningar från vaccinet från den israeliska allmänheten. Dessutom har hälsoministeriet under lång tid inte övervakat biverkningar på ett särskilt lämpligt sätt och har ett väldigt dysfunktionellt sätt för att övervaka biverkningar.

– Detta är viktigt bortom Israel, eftersom Israel i grunden var det första landet som lanserade en nationell vaccinationskampanj, och man gjorde det under ett mycket unikt avtal med Pfizer som i princip gjorde Israel till ett världsomspännande labb för resten av världen.

Data från Israel har påverkat myndigheter i andra länder, hävdar han.

– Och mycket riktigt, om man följer alla godkännandestadier hos FDA (USA:s livsmedels- och läkemedelsmyndighet, vår anm) för vaccinet, i var och en av dem, citerar Pfizer och förlitar sig på data från Israel, säger Retsef Levi.

Enligt Epoch Times visste Israel ”mycket mer än man berättade om vaccinets biverkningar”.

I realiteten är vaccinbiverkningarna betydligt värre än vad som sagts till allmänheten, påstås det.

– Många av biverkningarna är inte alls kortvariga utan kan vara i veckor, månader och ibland över ett år, säger Retsef Levi i intervjun.

Dessutom manipulerades data för att få ner antalet biverkningar, hävdar professorn. Bland annat genom att dividera antalet mensrubbningar med det totala antalet vaccindoser som getts till både män och kvinnor.

Levi är även medförfattare till en studie som upptäckte en 25-procentig ökning av av nödsamtal gällande hjärtstillestånd bland unga israeler efter landets massvaccination mot covid-19.

Läs också vår tidigare artikel, om liknande mörkläggning i USA: Läkarens chockpåstående: ”Våra myndigheter är inblandade i en mörkläggning”

Se intervjun:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program